------------------------------------------------------Spoiler do odcinka "Kanał"------------------------------------------------------------------------- ------------Kto z Was podejrzewał i dlaczego, że Lena
zginie tak szybko i w taki sposób? Nie oglądałam tego serialu od samego początku ,więc mogę nie znać niektórych sposobów reżysera na śmierć postaci :) Myślę że i tak by w
końcu zginęła, bo uważam ją za postać tragiczną ,ale nie pomyślałabym, że zginie dostawszy kulką od dzieciaka...
Mimo wszystko, szkoda Rudej... moja ulubiona postać w tym serialu. Realizatorzy wolą stawiać jednak na sepleniącego Wesołowskiego i innych przystojniaczków.
Sepleniący Wesołowski... dobre ;) Też uważam, że jest najsłabszym punktem serialu :)
ale ona nie zginęła, bo oglądałam przed chwilą nowy odcinek. ona będzie ranna i przewiozą ją do szpitala do Warszawy, w którym (od niedawna) pracuje Maria i ona ją rozpozna (bo kiedyś też ją leczyła, kiedy Ruda straciła wzrok) i zoperuje. a Lena też żyje :)
Lena żyje. Na początku serialu było powiedziane, że nie żyje, a ostatnio była już kilka razy pokazana i mieszka z Wasielewskim.
Wiem że nie uwierzysz ale nie zrobiłam tego umyślnie :) Czy jakbym zgłosiła nadużycie swoich własnych tematów to zostłyby one usunięte automatycznie?? Jestem na filmwebie od dośc nie dawna i nie znam wszystkich jego że tak powiem właściwości. :)
Naprawdę? Zdawało mi się, że ten Wachowicz sprawdzał czy żyje ... Gdzie ona w ogólne dostała??
Z leśniczówki pod obstawą KBW wychodzą wszyscy aresztowani tam działacze podziemia. Podczas transportu udaje się zbiec Bronkowi, Krawcowi i dwóm partyzantom. Maria rozpoczyna pracę w szpitalu. Jej pacjentką jest Ruda, przywieziona z raną postrzałową
obejrzał najnowszy odcinek po prostu, każdy może, wystarczy wejść na stronę TVP - Ruda żyje, za to parę innych osób poumierało, mi szkoda zwłaszcza jednej... co do Leny, to można się spodziewać, że już niedługo spotka się z Jankiem (i dobrze, bo już nudne to wieczne szukanie jej)
''każdy może, wystarczy wejść na stronę TVP ''
Nie każdy:
http://www.filmweb.pl/serial/Czas+honoru-2008-470293/discussion/Odcinek+61+na+st ronie+TVP+nie+chce+dzia%C5%82a%C4%87,2039197
Czy ja wiem czy szkoda... Ja się tam cieszę ;D to też była jedna z moich ulubionych bohaterek. Uwielbiam: Rudą, Władka,Lenę i Janka... Janka szczególnie :)