PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Czemu Lena?...!!!

użytkownik usunięty

------------------------------------------------------Spoiler do odcinka "Kanał"------------------------------------------------------------------------- ------------Kto z Was podejrzewał i dlaczego, że Lena
zginie tak szybko i w taki sposób? Nie oglądałam tego serialu od samego początku ,więc mogę nie znać niektórych sposobów reżysera na śmierć postaci :) Myślę że i tak by w
końcu zginęła, bo uważam ją za postać tragiczną ,ale nie pomyślałabym, że zginie dostawszy kulką od dzieciaka...

oj chyba Ci się bohaterki pomyluiły. Kulką od dzieciaka dostała Ruda nie Lena

scarlet147

Mimo wszystko, szkoda Rudej... moja ulubiona postać w tym serialu. Realizatorzy wolą stawiać jednak na sepleniącego Wesołowskiego i innych przystojniaczków.

użytkownik usunięty
Kustosz Pan

Sepleniący Wesołowski... dobre ;) Też uważam, że jest najsłabszym punktem serialu :)

Kustosz Pan

ale ona nie zginęła, bo oglądałam przed chwilą nowy odcinek. ona będzie ranna i przewiozą ją do szpitala do Warszawy, w którym (od niedawna) pracuje Maria i ona ją rozpozna (bo kiedyś też ją leczyła, kiedy Ruda straciła wzrok) i zoperuje. a Lena też żyje :)

użytkownik usunięty

-,- Jezu idiotka ze mnie, no pewnie że Ruda ;) Dzięki

Lena żyje. Na początku serialu było powiedziane, że nie żyje, a ostatnio była już kilka razy pokazana i mieszka z Wasielewskim.

użytkownik usunięty
KLAssurbanipal

Scarlet147 poprawiła mnie, Chodziło mi o Rudą.

Po co zakładasz kilka takich samych tematów? To zwykły spam.

użytkownik usunięty
KLAssurbanipal

Wiem że nie uwierzysz ale nie zrobiłam tego umyślnie :) Czy jakbym zgłosiła nadużycie swoich własnych tematów to zostłyby one usunięte automatycznie?? Jestem na filmwebie od dośc nie dawna i nie znam wszystkich jego że tak powiem właściwości. :)

ocenił(a) serial na 8

Ruda żyje póki co, trafi do szpitala, w którym zacznie prace Maria

użytkownik usunięty
Maly_debil

Naprawdę? Zdawało mi się, że ten Wachowicz sprawdzał czy żyje ... Gdzie ona w ogólne dostała??

ocenił(a) serial na 8

Z leśniczówki pod obstawą KBW wychodzą wszyscy aresztowani tam działacze podziemia. Podczas transportu udaje się zbiec Bronkowi, Krawcowi i dwóm partyzantom. Maria rozpoczyna pracę w szpitalu. Jej pacjentką jest Ruda, przywieziona z raną postrzałową

użytkownik usunięty
Maly_debil

Mogę wiedzieć skąd to wiesz?

ocenił(a) serial na 8

obejrzał najnowszy odcinek po prostu, każdy może, wystarczy wejść na stronę TVP - Ruda żyje, za to parę innych osób poumierało, mi szkoda zwłaszcza jednej... co do Leny, to można się spodziewać, że już niedługo spotka się z Jankiem (i dobrze, bo już nudne to wieczne szukanie jej)

tolerancja91

''każdy może, wystarczy wejść na stronę TVP ''

Nie każdy:
http://www.filmweb.pl/serial/Czas+honoru-2008-470293/discussion/Odcinek+61+na+st ronie+TVP+nie+chce+dzia%C5%82a%C4%87,2039197

ocenił(a) serial na 8

ipla

ocenił(a) serial na 7

albo infoseriale.pl

użytkownik usunięty

http://serialelove.pl/czas-honoru/czas-honoru-sezon-5-odcinek-9-odcinek-61/

Maly_debil

Szkoda, że zdradziłeś że Ruda przezyła jednak :/

użytkownik usunięty
Kustosz Pan

Czy ja wiem czy szkoda... Ja się tam cieszę ;D to też była jedna z moich ulubionych bohaterek. Uwielbiam: Rudą, Władka,Lenę i Janka... Janka szczególnie :)

Mogło paść jeszcze: "Synku, synku...jak już ją zastrzeliłeś, to idź teraz umyj rączki"
:D

użytkownik usunięty