podobno ma zginąć pod koniec III serii podczas wybuchu w restauracji...wiecie coś o tym? tak mówił Wieczorek w wywiadzie...osobiście lubię tę postać i wolałbym żeby przeżył.
Naprawdę? Szkoda by było. Z tych wszystkich Niemców, on wydawał mi się taki najbardziej poczciwy :D Co prawda jak narazie w 3 serii pokazuje się tylko raz na jakiś czas przy okazji rozmów z Tadeuszem, ale mam nadzieję, ze jego wątek też się wkrótce rozwinie. Teraz będą robić tę akcję odbijania łącznika Gestapo, może będzie ciekawiej.
też mam taką nadzieję, bo jak narazie poza akcją odbicia tych więźniow na dworcu kolejowym to tak sztywno...
Ja bym po nim nie płakała. Dużo bardziej żal mi Rainera, dowalił kawał dobrej roboty dla Niemców, biedaki - sami nie wiedzą co tracą usuwając go ze stanowiska. I Adamczyk się spisuje.
podałbym tyle, że on był w gazecie...ale możecie mi wierzyć, że tak powiedział...nie mówił, że na 100% bo nie wie czy scenarzyści czegoś nie zmienią, ale wiele wskazuje na to, że ma zginąć...zobaczymy
Aha , ok ...
Nie chodziło mi o to że Ci nie wierze .. po prostu szukam różnych filmików o Czasie Honoru jak nie mam co robić lubie czasem sobie pooglądać :p