PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88752
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Halbe

ocenił(a) serial na 9

podobno ma zginąć pod koniec III serii podczas wybuchu w restauracji...wiecie coś o tym? tak mówił Wieczorek w wywiadzie...osobiście lubię tę postać i wolałbym żeby przeżył.

piterek101522

Naprawdę? Szkoda by było. Z tych wszystkich Niemców, on wydawał mi się taki najbardziej poczciwy :D Co prawda jak narazie w 3 serii pokazuje się tylko raz na jakiś czas przy okazji rozmów z Tadeuszem, ale mam nadzieję, ze jego wątek też się wkrótce rozwinie. Teraz będą robić tę akcję odbijania łącznika Gestapo, może będzie ciekawiej.

ocenił(a) serial na 9
Shesagenius

też mam taką nadzieję, bo jak narazie poza akcją odbicia tych więźniow na dworcu kolejowym to tak sztywno...

ocenił(a) serial na 9
piterek101522

Ja bym po nim nie płakała. Dużo bardziej żal mi Rainera, dowalił kawał dobrej roboty dla Niemców, biedaki - sami nie wiedzą co tracą usuwając go ze stanowiska. I Adamczyk się spisuje.

ocenił(a) serial na 9
piterek101522

Mółbyś podać link do tego wywiadu ?
pzdr

ocenił(a) serial na 9
Bartez17

podałbym tyle, że on był w gazecie...ale możecie mi wierzyć, że tak powiedział...nie mówił, że na 100% bo nie wie czy scenarzyści czegoś nie zmienią, ale wiele wskazuje na to, że ma zginąć...zobaczymy

ocenił(a) serial na 9
piterek101522

Aha , ok ...
Nie chodziło mi o to że Ci nie wierze .. po prostu szukam różnych filmików o Czasie Honoru jak nie mam co robić lubie czasem sobie pooglądać :p

ocenił(a) serial na 9
Bartez17

udało mi się znaleźć link do wywiadu, w którym Wieczorek opowiada o tym, że prawdopodobnie Halbe zginie w ostatnim odcinku:
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100824/IMPREZY13/266353632