PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88839
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

...byłam goracą fanką tego serialu zakochaną do szaleństwa w Janku Markiewczu. Cały czas o nim gadałam, miałam całkwity odpał- nawet pisałam opowiadanie o tym serialu. Przyszła druga seria i FATALNA rola Rudej... Tak, z Władkiem do siebie pasują bo oboje są mętni... Totalnie nieporozumienie co do akcji- fatalny scenariusz... Potem pojawiły się całkiem źle skonstrułowane postacie. Jedynym plusem była miszająca Celina(chociaż wolę Hankę)i jej biedny narzeczony. Może już dość serilu. Oszczędzcie tego wstydu... Tak ładnie się zapowiadało a wyszedł taki gniot

ocenił(a) serial na 9
Darcusia

Źle skonstruowane postacie??? Chyba oglądaliśmy 2 różne seriale. Dla mnie 2 i 3 seria są napisane wspaniale, odegrane również bardzo dobrze. Wszystkie 3 sezony trzymają cały czas w napięciu. Jeżeli chodzi o Władka i Rudą, to nie wszystkie postacie muszą być tak bardzo wyraziste. Może po prostu Władek jest bohaterem spokojnym i cichym a nie wszyscy muszą być wyszczekanymi, szarmanckimi "pistoletami" pokroju James'a Bonda. Postaci charakterystycznych i tak w tym serialu jest multum. Serdeczne podziekowania Pani Ewie Wencel za wspaniały scenariusz.

ocenił(a) serial na 9
Darcusia

Źle skonstruowane postacie??? Chyba oglądaliśmy 2 różne seriale. Dla mnie 2 i 3 seria są napisane wspaniale, odegrane również bardzo dobrze. Wszystkie 3 sezony trzymają cały czas w napięciu. Jeżeli chodzi o Władka i Rudą, to nie wszystkie postacie muszą być tak bardzo wyraziste. Może po prostu Władek jest bohaterem spokojnym i cichym a nie wszyscy muszą być wyszczekanymi, szarmanckimi "pistoletami" pokroju James'a Bonda. Postaci charakterystycznych i tak w tym serialu jest multum. Serdeczne podziekowania Pani Ewie Wencel za wspaniały scenariusz.

rafaldem

Co za krytyka:PJa też uważam że 2 część była gorsza od poprzedniej ale serial nadal mi się podoba:)

ocenił(a) serial na 10
Kolo_15

a ja uważam ze Władek jest bardzo charakterny. świetny serial więcej takich!

ocenił(a) serial na 10
agaa137

oK oK byłaś zakochana w Janku ale nie skończyłaś dlaczego się `odkochałaś` ; DD Każdy ma prawo do swojej opinii , ale każdy ma prawo się nie zgodzić i takie jest moje stanowisko : ) I tak pozdrawiam : P

ocenił(a) serial na 10
smallandalone

Władek był ok, to Celinka była taką miągwą . ;P
Serial świetny , napisany z dużym rozmachem . Nie łatwo przecież jest takie coś nagrać .

niepokorna_ja.

Niektóre seriale powinny się skończyć po 1 serii...

ocenił(a) serial na 8
Darcusia

Najlepszy serial! uwielbiam goo!
Kazdy powinien go oglądnąć !!!! ;)

ocenił(a) serial na 10
goosia_2

zgadzam się z w stu procentach ! każdy kolejny sezon jest coraz lepszy..
obawiam się tylko co teraz będzie kiedy prawie wszystkie postacie zabito w ostatnim odcinku trzeciej serii.. : >

uuuuu

wszystko sie zgadza;] ale czemu ostaszewską wymienili na tą całą różczkę to nigdy nie zrozumiem
a i fajnie ze w 2 serii Władek dostał wiekszą rolę a nie tylko leżał jak ta lama

ocenił(a) serial na 10
peggybrown1994

Maja była w ciąży !! Ile można powtarzać :D:D