PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Krawiec.

ocenił(a) serial na 8

Słuchajcie, mam prośbę o pomoc. A mianowicie szukam pewnego odcinka. Chodzi mi o ten, w którym Krawiec był
przesłuchiwany, miał skrępowane ręce i był torturowany. Pomoże mi ktoś?;)

RumeurRose

To chyba było w 3 sezonie, odcinek "Pocztówka z Hajfy".

ocenił(a) serial na 8
Arya_2

Dzięki, to prawie to, czego szukam. Dokładniej chodzi mi o scenę, w której Krawiec ma związane ręce pod sufitem i nie ma koszuli, a w tym odcinku, który proponujesz, tak torturowany jest Krzysztof. Masz inny pomysł?;)

ocenił(a) serial na 8
RumeurRose

Przepraszam, nie wyraziłam się dość precyzyjnie;)

RumeurRose

A mi się wydawało, że oni obaj załapali się na ten sam kocioł, podczas meczu bokserskiego. Pamiętam, że obu przesłuchiwała taka niewiarygodna menda, Fuchs bodajże. Ale mogę się mylić. W każdym razie jestem pewna, że to był trzeci sezon. Może być jeszcze ewentualnie kolejny odcinek. W pierwszym odcinku 3 sezonu była jeszcze wsypa na ślubie Leny i Janka, może Krawiec tam wpadł i te sceny są z drugiego odcinka 3 serii?

ocenił(a) serial na 8
Arya_2

Zaraz sprawdzę;)

ocenił(a) serial na 8
RumeurRose

Niestety, to też nie ten odcinek. Jestem przekonana, że widziałam scenę, w której Krawiec miał skrępowane ręce nad głową, był nagi do pasa i przesłuchiwano go. Nie wiem juz, gdzie szukać. Mimo wszystko dziękuję za pomoc;)

ocenił(a) serial na 8
RumeurRose

O nie, obawiam się, że jednak mi się coś pomyliło. W tym odcinku 'Pocztówka z Hajfy' jest jednak taka scena. Z tym, że niestety pod tym sufitem wisi Krzysztof, nie Krawiec;( Wybacz, mój błąd.

RumeurRose

Wybaczam ;-) w sumie obie te sceny należały chyba do najbardziej drastycznych w serialu.