Obejzalem 1 serie. Wczoraj zaczynam sobie 2ga ogladac a tu zamiast Ostaszewskiej - Rozdzka w roli Wandy. Co za koles wymyslil ta zamiane??? Nie wspomne juz o pozostalych rolach głownych bohaterow, ktore graja gwiazdy seriali. Jedyne trafione postaci to rola Rappkego gestapowca i Pawlickiego. Reszta to porazka. Serial duzo na tym traci. Wiem ze ten temat byl juz ale musialem napisac...
Nom, ja też nie wiem kto zastąpił Ostaszewską tą Różczką. Kobieta tu nie pasuje i to nie tylko moja opinia ale wszyscy tak twierdzą. Co do naszych cichociemnych... no comment. Jedynie miałem sentyment do Englerta (ale czy oby nie za stary na dziarskiego komandosa) lecz ktoś go uśmiercił. Olbrychski gra słabo jak na swój poziom. Jedynie role tych co graja niemców są całkiem niezłe.
Zeby bylo jasne to serial mi sie podoba ogolnie. Tylko ci aktorzy... Nie ocenilem jescze serialu bo jestem w trakcie ogladania ale obsada zanizy sporo ocene w moim wydaniu niestety...
Ja tam lubię Różdżkę:D, a co Ostaszewskiej to nie grała w drugiej serii bo była wtedy w zaawansowanej ciąży a w trzeciej serii chyba się na twórców obraziła, poza tym chyba ma teraz sporo roboty w teatrze narodowym a to lepsze niż granie w tym dość marnym serialu.....