Drugi Karolak i Szyc czemu on tu gra bo co musiał o ludzie co serial to te same twarze. A te gruzy z
planu nie wygladaja zachęcająco. Ten serial ma tylko jeden plus iz nigdy skoczków nie nazwano
Cichociemnymi to ten serial jest dla nich obrazą.
Nie wiem kim jego starzy są w TVP, czy kogo tam nie znają, ale strasznie te beztalencie promują, i wciskają wszędzie gdzie się da. Z niego taki aktor, jak ze mnie powstaniec...
To tak samo, jakby Biebera wsadzić do Gry o tron, albo serialu Spartakus. Hańba dla serialu.
Cóż, Musiał to naturszczyk, nie można go nazwać aktorem... Podobnie jak Wesołowskiego, który swoją "dykcjo" i drewnianym aktorstwem bije wszelkie rekordy. Ale o dziwo, mimo obsadzenia jednej z głównych ról tak fatalnie, serial jakoś się trzyma...
Natomiast Szyc moim skromnym zdaniem w ogóle nie nadaje się do produkcji historycznych. Ma zbyt współczesną urodę(kibola) i sposób mówienia też jakoś nie wpasowuje się. Jest zbyt WSPÓŁCZESNY i to, że jest aktorem nic nie zmieni... Twierdzę tak głównie na podstawie filmu "Tajemnica Westerplatte", gdzie miał epizod i był totalnie od czapy ze swoim tonem głosu i manierą mówienia.
No, ale zobaczymy, może w roli Niemca odkryje w sobie jakieś pokłady talentu dotąd nieodkryte..
On już raz grał Niemca-esesmana w serialu "Tajemnica twierdzy szyfrów" i wypadł tam bardzo słabo, więc nie sądzę by i tu dobrze wypadł... To jest niezły aktor, ale raczej do ról komediowych.... W pozostałych się nie sprawdza.
Znakomite porównanie z tym Spartakusem... Ja też uważam że zatrudnienia tego pajaca będzie gwoździem do trumny tego sezonu... Ale może jego rola będzie trzecioplanowa, oby.
ciekawi mnie bo premiera 7 sezonu 7 września a 1 sierpnia specjalny odc ciekawe o czym bedzie
Wątpię, debili w TVP jest tak dużo, że będą chcieli promować Musiała, nawet w CH. Jak im oglądalność spadnie będzie na kogo zwalic :P
Boże ludzie...nie jestem fanką Musiała, a już na pewno nie w roli powstańca. ale już nie zachowujcie się tak jakby pozostałe główne role w serialu grali co najmniej Chyra z Dorocińskim ;-) Zakościelny z Wesołowskim to normalnie pierwsza aktorska liga i Musiał będzie odstawał na ich tle że ho ho ;-)
CH zawsze był serialem, którego obsada składała się zarówno ze świetnych aktorów (Gniewkowska, Cielecka, Englert, Globisz. Woronowicz, Damięcki, Baka, Stenka, Adamczyk etc.), aktorów którzy są wszędzie (Różczka, Małaszyński, Bohosiewicz, Lubos, Kasprzykowski) jak i celebrytów z bożej łaski (Urbański jako pułkownik Skotnicki, Kozyra jako Fisher?) niby dlaczego Musiał jest aż takim zaskoczeniem?