PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88839
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Oby

użytkownik usunięty

zdobył telekamerę bo jeśli nie zdobędzie to znaczy że wszystko jest z góry zaplanowane kto zwycięży. Czas honoru to jeden z najlepszych polskich seriali. Od początku do końca trzymający w napięciu jak przychodzi niedziela 21:05 cała moja rodzina ogląda ten serial. Już nie mogę się doczekać następnego sezonu. Powinien być w 1 dziesiątce na filmwebie

ocenił(a) serial na 5

Tak - to będzie dowodziło spisku, którego korzenie będą sięgały ugrupowań masońskich próbujących przejąć włądzę zamachem stanu - to będzie jedna z pierwszych ich akcji - Nostradamus to przewidział:).

A już na serio - zdziwiłbym się jakby ta tandeta nie dostała nagrody. Jest to kompletnym szajsem, ale na polskim podwórku pełnym takich mdławych gniotów wyróżnia się tym że czasem strzelą do siebie z pistoletów lub wybuchnie granat - takich atrakcji nawet M jak miłość pewnie nie daje swoim zagorzałym fanom:).

ocenił(a) serial na 1
tc1987

Dobrze gada. Piwo mu polać!

ocenił(a) serial na 8

Muszę cię zmartwić mrowka1504. Telekamerę zgarnie na pewno "Usta Usta". A skąd wiem? Od dziesięciu lat oglądam TK i jeszcze nigdy się nie pomyliłem w obstawianiu zwycięskich seriali :-)

ocenił(a) serial na 1
killer83_2

Usta Usta to gówno podobnie jak ten tutaj serial. Telekamery to nagrody rozdawane byle syfowi, ale no cóż jakie produkcje takie nagrody.

ocenił(a) serial na 8
pionas666

Zamiast ujadać, ciskać błotem i porównywać wszystko do ekskrementów ", siądź na dupie, napisz scenariusz, sprzedaj go a wtedy będziesz w końcu może zadowolony. Taki Wesołowski czy Zakościelny, może i aktorem nie jest ale przynajmniej się realizuje a ty jak widzę jedyne co możesz zaoferować światu to gniew i frustrację, która i tak nikogo nie obchodzi po za tobą samym.

ocenił(a) serial na 5
killer83_2

Lepiej się tak pan nie denerwuj - jeszcze z tych nerwów pęknie żyłka pierdząca lub coś innego - cukierkowy "aktor" Zakościelny raczej nie jest tego wart:).

ocenił(a) serial na 1
tc1987

Weź się killer nie bulwersuj co. A co ja niby mam robić jak nie gnębić, jak coś mi sie nie pododba to pisze tak jak uważam. Poza tym te dwa serial są za przeproszeniem gówno warte i daleko im do ideału ale nasi widzowie mają wysublimowane gusta i dają takiemu syfowi wysokie oceny. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
pionas666

Tylko twoje gnębienie przerodziło się w obsesję. Powtarzasz w kółko to samo, jak jakąś mantrę rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie, ale wałkować ciągle ten sam temat? Sprawdziłem twój profil, siedzisz na forach wszystkich możliwych telenowel i plujesz jadem gdzie popadnie. Nie wiem czy pozujesz na jakiegoś cynika czy ironistę czy po prostu świat nie docenił twoich zapędów artystycznych dlatego się wyżywasz za swoje niepowodzenia. Skoro ci się nie podobają te seriale dlaczego się chłopie katujesz i je oglądasz? Jesteś masochistą czy po prostu zabija cię brak celu w życiu? Weź się w końcu ogarnij i przestań oceniać kto ma jakie gusta, to naprawdę nikogo nie obchodzi prócz garstki przyklaskujących ci krzykaczy.

ocenił(a) serial na 1
killer83_2

Ja nigdy nikogo nie zgnoiłem za jego gust, wyrażam swoje zdanie wmój sposób bo jestem człowiekiem porywczym. Jak ci sie podoba to ok. Sugeruję abyśmy nie wchodzili sobie w drogę i rozstańmy się w pokojowej atmosferze. Trzym sie.

ocenił(a) serial na 8
pionas666

A mnie się akurat te dwa seriale bardzo podobają - zarówno Czas Honoru, jak i Usta Usta :) Oczywiście zupełnie inna bajka, ale niewątpliwie obie produkcje są powiewem świeżości w temacie seriale, sitcomy, tasiemce itp.

ocenił(a) serial na 9

Ten serial zdecydowanie nie jest arcydziełem - ma mnóstwo wad, ale na tle innych polskich telenoweli jest po prostu znakomity, stąd zgadzam się z mrowka1504 (są tylko 2 seriale, które jestem w stanie oglądać - właśnie Czas Honoru i Usta Usta).

użytkownik usunięty
Nefeid

killer83_2 jeśli to prawda co mówisz to znaczy, że Polacy nie dorośli do tego aby oglądać ten film. W Polsce ten serial nie zdobył żadnej nagrody ale za granicą tak to tylko dowodzi tego co napisałam powyżej. Usta usta oglądam na początku, ale szybko zrezygnowałam bo stwierdziłam, ze to nie jest film dla mnie. Nefeid to co napisałeś, że czas honoru nie jest arcydziełem i że ma mnóstwo wad, ale ich nie widzę. Jednym z głównym powodem dla którego oglądam to rodzina Sajkowskich, która jest w gettcie i walczy o przetrwanie nie umiem sobie wyobrazić, żeby rozdzielić się z rodziną (śmierć rodziców Leny i opuszczenie brata) to dla mnie wstrząsające przecież oni nie są żydami. Mam nadzieje, że chociaż zostaną docenieni. Ostatni odcinek rewelacyjny. Zwłaszcza końcówka.