PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88745
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Pytanie

użytkownik usunięty

Jestem bardzo ciekawa, co oglądają wszyscy ci, którzy tak krytykują ten serial. Może ,,Modę na sukces"? Albo ,,M jak mdłości"?
,,Czas honoru" może nie jest rewelacyjny. Zdarzają się nieścisłości historyczne, a niektórzy aktorzy mogą denerwować (szczególnie pan Zakościelny). W obsadzie znalazł się jednak pan Englert, Ewa Wencel itd i oni podnoszą poziom aktorski.

Podobają mi się młodzi aktorzy, dla których jest to pierwsza większa produkcja, np. Agnieszka Więdłocha jako Lena.

Niektórzy chyba nie rozumieją, że czasy takich seriali, jak ,,Czterej pancerni..." albo rewelacyjny ,,Czterdziestolatek" już nie wrócą. Mamy więc do wyboru ,,Teraz albo nigdy", wspomniane już ,,Mdłości" albo ,,Czas honoru". Chyba dobrze, jeżeli wybierzemy to ostatnie.

ocenił(a) serial na 10

Moda na sukces, M jak miłość to głupie tasiemce nie dające nic do myślenia. Czas Honoru trochę nas, że tak powiem uświadamia, bo zapewne nie wielu z Was zdaje sobie sobie sprawę z tego jak straszna była wojna, która rujnowała wszystko.

ocenił(a) serial na 6
ag_ma_3

mi sie w tym filmie niepodoba to ,że żydzi są ładnie ubrani,czyści.przecież to jest kłamstwo.oni w gettcie byli brudni.w żadnym filmie nie da się tego zrobić tak jak to było naprawde , ale w tym filmie to jest przegięcie.a po drugie aktorzy troche sztucznie grają.ale ogólnie nic do filmy nie mam.daje mu note6/10

ocenił(a) serial na 8

Lubie ten serial,a fimy wojenne uwielbiam
Niewiem co ogladaja inni ,wiec napisze krótko
Jesli ktos nie lubi takiego gatunku ,poprostu niech oglada,co innego -
zamiast wrzucac negatywnne opinie o serialu.
Przeciez kazdemu podoba sie coinnego.
Bez urazy.
MARIUSZ

ocenił(a) serial na 6

Niestety, dzisiaj ludzie, a szczególnie Ci młodzi wolą oglądać filmy czy seriale typy barwy szczęści albo dlaczego nie. Szkoda, że wybierają coś takiego, a nie tak wartościowy serial jakim jest Czas Honoru. Oczywiście można mieć różne gusta, ale po co bezzasadnie krytykować. Trzeba zrozumieć, że Druga Wojna Światowa to nie tylko czołgi i wielkie bitwy, ale także inne aspekty.
Bardzo podoba mi się w tym seriali to w jaki sposób ludzie zwracają się do siebie, zawsze pełni szacunku dla drugiej osoby. Chociażby dlatego warto obejrzeć ten serial.

użytkownik usunięty
wolak_27

bla bla bla
ja lubię filmy i seriale o tematyce historycznej, wojennej itd., ale akurat Czas honoru to jest słabizna, taki Kloss czy Polskie drogi są o niebo lepsze, chociaż kręcone tyle lat temu (i pomimo przygłupiej propagandy).

ocenił(a) serial na 2
wolak_27

Bardzo proszę nie pisać, że krytyka serialu jest bezzasadna. Odsyłam do tematu "Co za dno" tam argumentowałem i starałem się uzasadnić, dlaczego serial uważam za bardzo słaby.