PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88807
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Pytanie.

ocenił(a) serial na 8

Jestem właśnie w połowie 2 sezonu i chcę się zapytać czy w chociaż jednym odcinku później zobaczymy akcję która dzieje się w obozie koncentracyjnym ?

ocenił(a) serial na 8
Citizens88

Niestety w II serii nie, ale w IV serii w jednym odcinku jest taka scena, nie powiem więcej bo to dość znaczny spoiler

ocenił(a) serial na 8
Citizens88

Właśnie mi się przypomniało, że w 9 bądź 10 odcinku Kompanii braci są sceny w obozie koncentracyjnym. Podobno TVP szykuje kolejny serial wojenny żeby zastąpił Czas Honoru więc może wtedy, a może by tak zrobić mini serial 13 odcinków o samym obozie,chociaż brzmi to kontrowersyjnie i byli więźniowie obozów pewnie by protestowali. Możesz obejrzeć Chłopca w pasiastej piżamie, albo Lektora tam są sceny z obozu no i Życie jest piękne

ocenił(a) serial na 8
SnapeForever

Hehe dzięki ale oglądałem już Chłopca .. Lektora i Życie jest piękne też. :) Jeśli chodzi o Kompanię braci kiedyś może obejrzę. Źle mnie chyba zrozumiałeś po prostu byłem ciekaw czy w dalszej części będzie coś się działo w obozie koncentracyjnym w tym serialu. Zaś sam obóz koncentracyjny nie interesuje mnie więcej niż każdego z nas kto nie jest historykiem. Co do nowego serialu w TVP na pewno go nie obejrzę gdyż ja zwykle seriale ''nadrabiam'' kiedy znajdę na to czas i co ważniejsze kiedy okaże się że serial jest dobry przynajmniej w ocenie innych wtedy daję mu szansę i nigdy nie trafiłem na zły serial. Pozdrawiam.