Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89215
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Rainer

ocenił(a) serial na 4

dla kogo RAINER pracuje ? nie śledzę 4 sezonu ale zobaczyłem ostatnio i była scena w
której na kogoś dokumenty zbierał?

ocenił(a) serial na 10
Silvercrest

pracuje dla siebie.. no dla Niemiec ? wydaję mi się że chce zdobyć sławę i uznanie.. bogactwo..
ogólnie chce odkryć i rozwikłać całą sprawę kradzieży złota czy coś.. tylko że w to jest zamieszany gubernator warszawy.
sama nie wiem co się stanie jeśli oszustwa gubernatora wawy wyjdą na jaw
na razie Rainer jest na celowniku

jeśli nie mam racji proszę mnie poprawić :))

uuuuu

Czy Rainer pracuje na bogactwo ? może na samą sławę, ale bo jako szef gestapo to już dawno mógłby być ustawiony.
Ogólnie to wrócił jako szef gestapo, a zaczeły się dziać różne dziwne zbrodnie wiec zaczyna je śledzić, i trafia na grubszą aferę. A wszyscy wiemy że on uwielbia rozwiązywać zagadki, tropić, śledzić i załatwiać sprawy po swojemu więc idzie w to.

On jest troche innym typem człowieka, nie kręci go śmierć i tortury, bo śmierć jest dla niego niczym, jak mu nikt nie zaszkodził i nie ma potrzeby to go nie zabija, jak musi pozbyć sie świadków to robi to bez zająkniecia.
Jego celem jest zawsze dojscie do tego co sobie wyznaczył - uparł sie że rozwiąże tą sprawe i idzie w zaparte, po trupach do celu.

ocenił(a) serial na 6
Silvercrest

No właśnie, wie ktoś co będzie dalej z moim ulubionym Rainerem? Jeśli ma być V seria, to bez niego byłaby lipa. Adamczyk w tym filmie naprawdę świetny.