Do końca VI serii, zostało już niewiele odcinków, nigdzie też nie mogę znaleźć opisu dwóch pozostałych ostatnich odcinków, jak sobie wyobrażacie( bez użycia bujnej wyobraźni) zakończenie tego sezonu?!..
Jedno jest pewne- Wanda przeżyje:)
Obstawiam śmierć któregoś z bohaterów, tych ważniejszych, a nie ciecia spod bloku. Może Celina?
Moim zdaniem powinien przezyc tylko jeden z braci Konarskich, najlepiej Wladek...
Bronek i Michal moga zginac, ale chcialabym, zeby to bylo podczas jakiejs waznej akcji, a nie tak jak Janek...
Chcialabym bardzo, zeby Ruda przezyla, ale jak na razie nie ma zadnych szans...
Lenka niech dalej szkicuje...
A Celina niech wyjedzie do tej Ameryki...
A Wanda, sama nie wiem, wszystko jedno...
A z tych zlych bohaterow, to chcialabym, zeby Rainer w koncu zawisl i to w jak najbardziej publicznym miejscu!!!
Chłopaki planują akcję odbicia Blahnictzkiego, więc może wtedy "coś" się stanie...
Wydaje mi sie ze w tej akcji zginie albo bronek albo ten amerykanin co pracuje/pracowal z celina. Smierc bronka bylba by tu na miejscu bo ma plany zeby sie ujawnic itp itp wiec jego smierc bedzie bardzo przejmujaca. Jesli wiecie o co mi chodzi ;)
Rainer musi zginac bo jak nie to przestane byc fanem tego seriu i nie kupie tej czesci na DVD.