PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Tuż tuż...

ocenił(a) serial na 8

Do końca VI serii, zostało już niewiele odcinków, nigdzie też nie mogę znaleźć opisu dwóch pozostałych ostatnich odcinków, jak sobie wyobrażacie( bez użycia bujnej wyobraźni) zakończenie tego sezonu?!..

MaksSpisak

Jedno jest pewne- Wanda przeżyje:)
Obstawiam śmierć któregoś z bohaterów, tych ważniejszych, a nie ciecia spod bloku. Może Celina?

ocenił(a) serial na 10
MaksSpisak

Moim zdaniem powinien przezyc tylko jeden z braci Konarskich, najlepiej Wladek...
Bronek i Michal moga zginac, ale chcialabym, zeby to bylo podczas jakiejs waznej akcji, a nie tak jak Janek...
Chcialabym bardzo, zeby Ruda przezyla, ale jak na razie nie ma zadnych szans...
Lenka niech dalej szkicuje...
A Celina niech wyjedzie do tej Ameryki...
A Wanda, sama nie wiem, wszystko jedno...

A z tych zlych bohaterow, to chcialabym, zeby Rainer w koncu zawisl i to w jak najbardziej publicznym miejscu!!!

ocenił(a) serial na 8
jim76

Chłopaki planują akcję odbicia Blahnictzkiego, więc może wtedy "coś" się stanie...

ocenił(a) serial na 10
MaksSpisak

Wydaje mi sie ze w tej akcji zginie albo bronek albo ten amerykanin co pracuje/pracowal z celina. Smierc bronka bylba by tu na miejscu bo ma plany zeby sie ujawnic itp itp wiec jego smierc bedzie bardzo przejmujaca. Jesli wiecie o co mi chodzi ;)

Rainer musi zginac bo jak nie to przestane byc fanem tego seriu i nie kupie tej czesci na DVD.