Wasilewski będzie chciał zabić tego ruska i będzie działał w zmowie z ruchem oporu, aby tamci go ubili.
Ruchu oporu już prawie nie ma. Nawet Bronek powiedział, że powinien się do kogoś zgłosić, ale Krawiec nie żyje, Brodowicz aresztowany.
Też o tym czytałam. Ciekawa jestem, co mu zrobią. Zabiją od razu, będą torturować, czy może będą chcieli go na kogoś wymienić. W każdym razie szkoda go, fajny jest.
Pewnie zabiją od razu, kula w łeb i po krzyku. No ja tez żałuję, jedyna prawdziwa postać w tym serialu, wszyscy tacy grzeczni, ułożeni, nawet ten gestapowiec Rainer, tylko on prawdziwy sukinsyn. Nawet przystojna jest ta kanalia ....:D
Widzę, że kolejna amatorka urody pana majora Z. Przystojniak, zgadzam się i na dodatek aktor gra naprawdę przekonująco. Szkoda, że jak w końcu pojawił się ktoś na kim można zawiesić oko, to dopiero w ostatnim sezonie.
Hehe, tego oka chyba panny długo nie zawiesicie, bo pewnie go zlikwidują niebawem :P
A niech go tam likwidują. Przez niego tak mi ciśnienie skacze i głowa mnie boli, że mam już dość ;D
ten ruski podważa jego autorytet i odbieta przywileje - dla takiego człowieka jak wasilewski t najgorszy policzek!