PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Wasilewski będzie chciał zabić tego ruska i będzie działał w zmowie z ruchem oporu, aby tamci go ubili.

ocenił(a) serial na 8
ShariK_2

Ruchu oporu już prawie nie ma. Nawet Bronek powiedział, że powinien się do kogoś zgłosić, ale Krawiec nie żyje, Brodowicz aresztowany.

użytkownik usunięty
ShariK_2

SPOILER

Wielka Czwórka go uprowadzi :]

użytkownik usunięty

Też o tym czytałam. Ciekawa jestem, co mu zrobią. Zabiją od razu, będą torturować, czy może będą chcieli go na kogoś wymienić. W każdym razie szkoda go, fajny jest.

ocenił(a) serial na 7

Pewnie zabiją od razu, kula w łeb i po krzyku. No ja tez żałuję, jedyna prawdziwa postać w tym serialu, wszyscy tacy grzeczni, ułożeni, nawet ten gestapowiec Rainer, tylko on prawdziwy sukinsyn. Nawet przystojna jest ta kanalia ....:D

użytkownik usunięty
telimena79

Widzę, że kolejna amatorka urody pana majora Z. Przystojniak, zgadzam się i na dodatek aktor gra naprawdę przekonująco. Szkoda, że jak w końcu pojawił się ktoś na kim można zawiesić oko, to dopiero w ostatnim sezonie.

ocenił(a) serial na 8

Hehe, tego oka chyba panny długo nie zawiesicie, bo pewnie go zlikwidują niebawem :P

użytkownik usunięty
xaphon

A niech go tam likwidują. Przez niego tak mi ciśnienie skacze i głowa mnie boli, że mam już dość ;D

ShariK_2

ten ruski podważa jego autorytet i odbieta przywileje - dla takiego człowieka jak wasilewski t najgorszy policzek!

ocenił(a) serial na 8
urga

Niech zabija tego wasilewskiego tak nie lubie tej lusej paly ze szok...