PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Adam Fidusiewicz bardzo fajnie gra Wilka. Podoba mi się wątek jego zalotów do Rudej i takiej trochę rywalizacji z Władkiem.

użytkownik usunięty
awesomeone1

Mnie póki co bardziej irytuje, ale może się ciekawie rozwinie jego postać, zobaczymy.

Sam oglądałem materiały ekipy "Powstania" i sam aktor powiedział że gra "pyszałkowatego chłopaczka" więc postać ma na celu trochę irytować bo to nie jest jakiś szlachetny gość ale nienawidzi niemców i za to plus.

ocenił(a) serial na 8
awesomeone1

pewnie się okaże, że będzie negatywnym bohaterem :) może to on zestrzelił skoczka?

klekipetra

Kurde bardzo ciekawa teoria,serio. Nawet nie pomyślałem o nim jako o złym człowieku,ale wątpie bo on bardzo nienawidzi niemców. Chociaż ma charakter raczej nieciekawy

klekipetra

Mało prawdopodobne bo byli tam razem z Adamem ;-)

Wdg. mnie to tylko pyszałkowaty, narwany młodzieniec. Brakuje mi w tej ekipie kogoś szlachetniejszego, bardziej ideowego, w typie "Andrzeja Morro", same takie infantylne chłopaczki, albo prężący muskuły narwańcy. Tak sobie wypada to pokolenie "Kolumbów" przynajmniej na razie.

użytkownik usunięty
Arya_2

Wilk może się podobać bo jest postacią ciekawą,wybuchową czy odważną.Choć trochę niezbyt nadającą się do poważnej walki zamiast wykonywać rozkazy dowódcy,on woli podrywać jego kobietę,rywalizować z nim czy podważać jego autorytet.Taka postać może sporo zaszkodzić w akcjach,tak jak na ten kawał Adama że jest z Wehrmachtu zamiast powiedzieć coś w stylu bardzo śmieszne uśmiałem się po pachy,ten z łapami przez co nie zauważyli snajpera.

ocenił(a) serial na 8
klekipetra

trochę dziwne jest też to, że w 3 odcinku ściągnął opaskę

tolerancja91

Miałem oglądać ale powiedziałem sobie że w telewizji jest lepiej i warto czekać. Ale jak już napisałaś to szczerze mówiąc Wilku mógł pójść na układ i pomimo mojej sympatii to w razie zdrady życzę mu przestrzelonej czaszki.

ocenił(a) serial na 8
awesomeone1

tzn. póki co nic nie wskazuje na to, że on jest po stronie niemców... dopiero jak przeczytałam tutaj o spadochronie powiązałam te dwie rzeczy, ale to jeszcze nic nie oznacza... powinniśmy poczekać

tolerancja91

Masz całkowitą racje aczkolwiek myślę że to ze spadochronem to nie jego przewinienie bo on w czasie zestrzelenia bił się z kolegą.