Zastanawia mnie jedno. Mianowicie 3 poprzednie części były mocno reklamowane (masa zdjęć, telewizyjne spoty itp.), natomiast o 4 sezonie jakoś cicho jest. Czyżby brak kasy na kampanię reklamową? ;)
Pewnie tak, podobno w tym sezonie bedzie najwiecej scen batalistycznych i kasy brak na promocje :P
Oni już sobie wyrobili marke serialu więc niepotrzebny im taki rozgłos i reklama jak to było przy pierwszych seriach.
Moim zdaniem reklama serialu jest bardzo dużo, oglądam mało telewizji ale jak już ją włączę w ostatnich dniach to praktycznie zawsze zobaczę reklamę nadchodzącej serii.
Ważne żeby seria była dobra ciul z reklamami bo kto ma obejrzeć to i tak to zrobi.
Nie wiem czemu nie ma reklam, mże powód jakis sugerowano wyżej ma sens.
Ale jako osoba grająca w wielu scenach jako żołnierz Wehrmachtu i Waffen SS zapewniam - na pewno więcej się dzieje niż w poprzednich sezonach - byle to fajnie w miarę logicznie zmontowali:).
Juz wiadomo dlaczego nie ma takiej promocji jak w poprzednich, pierwsze sceny z pierwszego odcinka mowia same za siebie:
http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/czas-honoru/dodatki/czas-honoru-niemcy-zaat akowani/5196892
http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/czas-honoru/dodatki/czas-honoru-ratunek-por ucznika-lolka/5196950
Mógłbyś rozwinąć wątek - granie żołnierza w "Czasie Honoru". Jeżeli to nie jest tajemnicą napisz jak znalazłeś się w obsadzie - agencja, "znajomy" itp. :) Aha, i w jakich miejscach kręcono zdjęcia? To mnie interesuje najbardziej, a niestety nie mogę informacji znaleźć...
To jest proste i żadna tajemnica. 90 % żołnierzy Wehrmachtu, SS, SD, Luftwaffe i żandarmeria i td. których widzicie na ekranie to są członkowie grup rekonstrukcyjnych, mieszkający w okolicy miejsca kręcenia filmu, w tym wypadku w Warszawie i okolicach gdzie kręcono zdjęcia. 5 % to aktorzy a ostatnie 5 % to kaskaderzy którzy wykonują co trudniejsze sceny i dostają mundur do takiej sceny. Udział w tym brali członkowie łącznie kilkunastu różnych grup małych dużych. Nasza GRH odtwarza Waffen SS i Wehrmacht i dlatego gramy takie postacie. Nawet jak przyjrzycie się szkopom to zobaczycie że wielu z nas powtarza się od kilku serii, nawet jeśli już zginęli parę razy. Tak to wygląda:).
To naprawdę są najróżniejsze lokacje - od totalnych wygwizduwków po takie jak Politechnika w Warszawie.
W tym sezonie dzieje się dużo więcej i dlatego liczę na ciekawszy sezon.