PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33058}

Czerwona Róża

Rose Red
2002 -
7,2 9,0 tys. ocen
7,2 10 1 9038
Czerwona Róża
powrót do forum serialu Czerwona Róża

Film niezły

ocenił(a) serial na 6

Przeraża mnie jednak ciągle przesłanie jakie serwuje nam King w swoich powieściach. Szkoda że młodzi ludzie wyrastają na wartościach serwowanych przez tego człowieka

ocenił(a) serial na 8
kszan201

Czy mógłbyś podzielić się swoimi przemyśleniami? Jakie to przesłanie, które serwuje nam Stephen King?

metka_shadowsong

Haha też jestem ciekaw tego "przesłania", może autor po ponad roku od napisania tego posta,
wreszcie rozwinie swoje jakże "intrygujące przemyślenia"...

kszan201

tez jestem zainteresowana! może sie w końcu pojawi??? cóż to za głębkie myśli zachowuje dla siebie... ciekawość mnie zżera!

ocenił(a) serial na 6
rosaria

Też mnie to ciekawi bo przeczytaniu praktycznie każdej książki Kinga jedyne co zauważyłem to pozytywne przesłanie w znakomitej większości wypadków.

ocenił(a) serial na 6
Dealric

być może właśnie owo pozytywne przesłanie drażniło autora tematu do tego stopnia, iż popełnił samobójstwo

rosaria

pozwolicie, że już tradycyjnie dołączę się do co rocznego pytania "co kszan201 miał na myśli". Nóż widelec może w 2015 odpowie na nasze pytania i rozwieje tę nieznośną tajemnicę, która trawi umysły wszystkich, którzy przez przypadek zabłąkali się na kartach filmwebowego forum i trafili tu.

kahuko

Dokładnie, a może ukrył się i nie ma odwagi nam tego objaśnić? :P

ocenił(a) serial na 6
rosaria

W autora tematu chyba strzelił piorun, bo nie dokończył nawet zdania. Widać coś go poraziło...:D

kazaam18

heh, dokładnie :)

ocenił(a) serial na 6
kazaam18

Trzy dni temu się logował, więc nic mu nie jest, tylko zwyczajnie intryguje, a potem olewa. Co za zuchwałość! :)

ocenił(a) serial na 6
Bernee

Naprawdę?! Nie wierzę?! Może podrzucę własny temat to się włączy?:)))

kazaam18

Możesz, ale musisz się postarać. Poprzeczka zagadkowości wisi wysoko. :)

ocenił(a) serial na 7
kahuko

Minął kolejny rok, a Wielka Tajemnica wciąż nie rozwikłana.

ocenił(a) serial na 8
kamfpv

To jest właśnie to przesłanie.