PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Czy ktoś wie, kiedy Hernan dowie się,że jego brat to Gonzalo?

maiteiwendy

na razie nie wie a już 9 odcinek 5 sezonu był. Stawiam na ostatni sezon lub odcinek serialu bo to zepsuło by całą fabułę gdyby się dowiedział już teraz.

ocenił(a) serial na 9
kinga_szynder

Dokładnie. Ciekawa jestem reakcji komisarza.

NaomiClark_

Na pewno nie spodobało by się naszemu drogiemu komisarzowi kto jest jego bratem, a gdyby jeszcze dowiedział się , że ożenił się z własną siostrą to dopiero by się zdziwił, a już nie wspominam o ojcu jego królewskiej mości królu Hiszpanii Filipowi. Znając jego zapł do tego jak lubi władzę jestem pewna , że pierwszy pobiegł by do tatusia po władzę.

ocenił(a) serial na 9
andzia2907

No dokładnie najlepsze będzie jak Hernan sie dowie, że ożenił się i kocha z własną siostrą, haha.:D

ocenił(a) serial na 9
NaomiClark_

jak na razie nie zapowiada sie na to zeby sie dowiedzial o czymkolwiek . :D

NaomiClark_

o kurcze a skad wiadomo ze irene to jego siostra

ocenił(a) serial na 10
strony1984

Gonzalo jak dowiadywał się o tym że ma brata (Hernan) i ma siostrę (Annę) , którą kardynał wziął z domu dziecka i nazwał Irene....

princes125

nie kojarze jakos tego fragmentu

andzia2907

fuj... z wlasna siostra????

ocenił(a) serial na 9
maiteiwendy

Wreszcie się dowiaduje- jest to 9 albo 10 odcinek 6 serii

maiteiwendy

A propos. Kojarze sceny, w ktorych pokazuja, ze krol wie, kim jest Gonzalo i Irene. Ale nie przypominam sobie takich momentow z Hernanem. Istnieja one czy nie? Krol nie zna tozsamosci najstarszego syna, prawda?

VitirisOfVindolanda

Jeśli o Hernanie mowa, to czy były jakieś odcinki, w których pokazywano jego przeszłość? Coś mi świta, że był taki moment razem z Gonzalo, gdy byli jeszcze dziećmi, ale potem..? Kojarzy ktoś coś?

KeiChan

A ja mam pytanie o postać Juana de Calatrava. Nie pamietam dokładnie już jak się nazywała ta postać. Z tego co pamiętam to ktoś zabił chyba jego żonę i potem chyba posądzono o to jego i uwięziono. Jak to się skończyło? Powiesili go?

christinearron

Nie, orzeł go uratował a ten odjechał i już nigdy nie wrócił

maiteiwendy

Dowiaduje się w szóstym sezonie, jak przez miasteczko przechodzi tornado

dominika05155

A konkretnie zostaje wtedy uwięziony przez brata i wyznaje prawdę, nie wiedząc, że mówi do Hernana