na razie nie wie a już 9 odcinek 5 sezonu był. Stawiam na ostatni sezon lub odcinek serialu bo to zepsuło by całą fabułę gdyby się dowiedział już teraz.
Na pewno nie spodobało by się naszemu drogiemu komisarzowi kto jest jego bratem, a gdyby jeszcze dowiedział się , że ożenił się z własną siostrą to dopiero by się zdziwił, a już nie wspominam o ojcu jego królewskiej mości królu Hiszpanii Filipowi. Znając jego zapł do tego jak lubi władzę jestem pewna , że pierwszy pobiegł by do tatusia po władzę.
No dokładnie najlepsze będzie jak Hernan sie dowie, że ożenił się i kocha z własną siostrą, haha.:D
Gonzalo jak dowiadywał się o tym że ma brata (Hernan) i ma siostrę (Annę) , którą kardynał wziął z domu dziecka i nazwał Irene....
A propos. Kojarze sceny, w ktorych pokazuja, ze krol wie, kim jest Gonzalo i Irene. Ale nie przypominam sobie takich momentow z Hernanem. Istnieja one czy nie? Krol nie zna tozsamosci najstarszego syna, prawda?
Jeśli o Hernanie mowa, to czy były jakieś odcinki, w których pokazywano jego przeszłość? Coś mi świta, że był taki moment razem z Gonzalo, gdy byli jeszcze dziećmi, ale potem..? Kojarzy ktoś coś?
A ja mam pytanie o postać Juana de Calatrava. Nie pamietam dokładnie już jak się nazywała ta postać. Z tego co pamiętam to ktoś zabił chyba jego żonę i potem chyba posądzono o to jego i uwięziono. Jak to się skończyło? Powiesili go?