PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35865}
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28620
7,0 12 krytyków
Czterdziestolatek
powrót do forum serialu Czterdziestolatek

coś strasznego, biedni aktorzy ganiają z żenady do żenady. Ten serial nie powinien być puszczany,
jest pełen stereotypów i dziwnej humorzastej zawiści. Spalić taśmę filmową i zapomnieć. Precz z
komuną i to brudną komuną...

KaciorAlku

jeszcze raz żenada

użytkownik usunięty
KaciorAlku

Co za żenujący komentarz 'osoby" KaciorAlku...

KaciorAlku

http://www.youtube.com/watch?v=rm81LSKJC2k

użytkownik usunięty
KaciorAlku

Oczywiście, bo najlepszy polak mieszka w Warszawie, ogląda M jak miłość, zbiera magnesy na lodówkę, przyjeżdża zaszpanować pod kościół passatem B4, a reszta to nudziarze i podludzie. :/

Spalić taśmę filmową!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
KaciorAlku

Spal swoją starą. Jak ktoś lubi to nie narzucaj mu swego "guściku".

ale ten serial kultywuje stereotypy..jak może się podobać...to było po to by ludzie zamknęli usta i oglądali propagandę, spożywali ją i siedzieli cicho udając ze jest dobrze...czy się siedzi czy się leży kasa się należy, to pokolenie zrujnowało ten kraj....żenujący serial...

ocenił(a) serial na 8
KaciorAlku

"to było po to by ludzie zamknęli usta i oglądali propagandę, spożywali ją i siedzieli cicho udając ze jest dobrze".
Albo nie oglądałeś, albo nie zrozumiałeś.

ocenił(a) serial na 9
KaciorAlku

Żałosny trollu, szkoda twych wypocin, napij się herbatki, nakryj kocem i idź spać.

u1pawel

to pokolenie z tego serialu doprowadziło do ruiny ten kraj, młodzi ludzie tego serialu na szczęście nie oglądają bo i po co, strata czasu...

ocenił(a) serial na 9
KaciorAlku

Mam 24 lata i chętnie oglądam ten serial, zawsze mnie on tak samo śmieszy, coś jeszcze masz do dodania? PS. Nie jestem spadkobiercą PZPR

KaciorAlku

Masz rację, to pokolenie od 1989 roku świadomie doprowadza ten kraj do ruiny.

mipal_2

Dokładnie komuna w nich siedzi i rujną kraj, ujawniają się wszędzie w zakladach pracy

KaciorAlku

Ja myślę, że to pokolenie jest już dawno na emeryturze a nie w zakładach pracy. Trochę im zazdroszczę, żyli w najlepszych czasach.

KaciorAlku

Ten kraj do ruiny doprowadzili ludzie, którym zachciało się kapitalizmu tak jak w USA. To dzięki nim upadały kolejne wielkie zakłady, a te, co nie upadły, to sprywatyzowali. To dzięki nim jest teraz takie wysokie bezrobocie. Nie chcę gloryfikować komuny, ale kapitalizm nie jest żadnym rozwiązaniem.

KaciorAlku

Żenujący to jest niestety twój komentarz. Idź oglądać Kac Wawę.

20593

Po pierwsze ie oglądam takich filmów jak kac wawa. Po drugie oglądam dużo filmów jak mam czas i nie marnuje go na tego typu seriale, ogladam filmy Giallo - pewno nie wiesz co to jest...a także polskie kryminałt i filmy typu godzina za godzinę

KaciorAlku

Oglądaj sobie, co chcesz, tylko nie dawaj takich dennych komentarzy.

KaciorAlku

Doprawdy nie wiem dlaczego forumowicze dają się prowokować, przecież argumenty zakładającego wątek są na poziomie...hm, a może bez poziomu. Nic nie widział, nigdzie nie był i krótko mówiąc nic nie wie. Pozdrawiam myślących inaczej niż autor wątku.
:-)

ocenił(a) serial na 10
Aleksandra45_1

W takim razie ja równiez pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 8
Berith7777

Dołączam się :)

szpilka_fw

czy ja kogoś tutaj wyzwałem skrytykowałem żenujący serial który syfi komuną, stereotypami A wy mnie oceniacie, obrażacie. Dziwne to.

KaciorAlku

Nie podoba ci się serial - OK, ale nie opowiadaj tu takich bzdur o paleniu taśm czy tym, że pokolenie tego serialu niszczy ten kraj. Takie brednie to tylko krytykować.