PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94642}

Czynnik PSI

PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 - 2000
7,2 4,6 tys. ocen
7,2 10 1 4634
Czynnik PSI
powrót do forum serialu Czynnik PSI

Kiedyś ogladałem troche ten serial i coś było o wampirach...
Możecie mi podać który lub które to były odcinki?

ocenił(a) serial na 8
Lestat_18

może 3x14 valentine, nie kojarzę więcej z wampirami

ocenił(a) serial na 7
Lestat_18

Stary temat ale też pamiętam odcinek o wampirach. Była tam dziewczynka i staruszek ją spotkał. Okazało się że jadła gołębie a raczej piła z nich krew. Do dziś to pamiętam i jak mówiła "Przepraszam, byłam głodna...". Jeszcze jakiegoś kolesia uwięziły te wampiry i potem ekipa go znalazła przykutego i całego pogryzionego.

Mnie bardziej interesuje odcinek z duchem który w kanałach wędrował jako kula światła. Kogo dotknęła ta kula to umierał i za każdym razem ofiara miała coś w ustach. Okazało się że to dziecko które udusiło się czymś tam, dlatego ofiary miały to samo w gardle w czasie śmierci.
Jeśli ktoś pamięta niech poda mi który to odcinek ;)

Był też odcinek że była w ludziach jakaś jakby gąsienica i potrafiła z ust do ust przenieść się np. przez pocałunek, jeśli ktoś pamięta który to odcinek niech napisze ;)

ocenił(a) serial na 8
Lestat_18

Ja nie pamiętam numeru odcinka, ale kojarzę taki odcinek, w którym na początku ekipa znalazła na dachu budynku trupio bladego faceta, który miał szeroko otwartą gębę, wywalony język i takie martwe oczy. W tym samym odcinku na końcu było, że jakaś długowłosa blondynka rzuciła się na taką grubą szatynkę i wgryzała się jej w otwarte usta i chyba tak wysysała krew.