Już dosyć dawno przestałam oglądać ten serial ponieważ jest on taki.... nie wiem chory, patologiczny, po prostu dziwny. Czy ktoś też ma takie odczucia?
Nie rozumiem fenomenu tego serialu i tak wysokiej oceny...
Hyhy, zabaawne że to mówisz...
Kiedyś nazwałam Endżelka takim "praojcem" Edzia;)
tylko, że nawet ta memła Ejndżej jest bardziej macho niż Edek kiedykolwiek będzie.. to fakt potwierdzony naukowo :]
a co do Spike'a - on zawsze był taki pocieszny^^
No dobra, niech Ci będzie;) że Endżel bardziej macho.
Chociaż mój poziom irytacji na widok jednego i drugiego jest niemal równie wysoki;)
Ze Spike'm to prawda;) Mnie zachwyciła ta postać od pierwszej chwili praktycznie;)
Jak tylko ten jeden wampir, dawny sługa Mistrza zaczął patetycznie nawijać o Apokalipsie, poświęceniu coś tam ble ble bel, a Spike go wyśmiał, rzucił swoją nawijkę o piciu krwi jakiejś hipiski, po czym miał schizy i przez 6 godzin obserwował swoja rekę...
No myślałam że zdechnę;)
Zdecydowanie moja ulubiona postać wampirza serialowa, obok Klausa - wampirowilkołaka;)
Bo tak to nie umiem wybrać, który lepszy:P Za dużo zajebistosci w jednym i drugim...
Ale bardzo przyjemnie było go nienawidzić w ubiegłym sezonie, if I may say so. :)
Tylko tu scenarzyści z jakims bromansem na linii Eric-Bill maja wyskoczyć, więc moja nienawiść na pewno się nie zmniejszy.
Bromans ICH?
Onieeeeeeeeeeeeee.
Nie widzę tego, oczyma wyobraźni mej, chyba ich pogięło;)
Hej, jesli miałoby się to tak zakończyć jak flirt Erica z Talbotem (znaczy się krwawa papka) to zniosłabym takie katusze. ;)
Ale z tego co rozumiem Bill jest potrzebny jako sojusznik, bo obaj mają przechlapane i z Russellem, i "one true Vampire Authority". :)
Jeszcze jeszcze, ale za to z Billem nic nie jest hot.. I to nie tylko wina fryzurki, bo Barnabas Collins w wyknaniu Deppa wymalowany na biało jest bardziej ponętny.
A proszę bardzo, z moich ulubionych na YT hehe - http://www.youtube.com/watch?v=wii7b_RPAOQ&feature=fvsr
KwikamXDDD
Sam zazdrosny o Billka, Billek zrywający z Suki by połączyć się z SamymXDDD
KwikolęXDD