PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Już dosyć dawno przestałam oglądać ten serial ponieważ jest on taki.... nie wiem chory, patologiczny, po prostu dziwny. Czy ktoś też ma takie odczucia?
Nie rozumiem fenomenu tego serialu i tak wysokiej oceny...

ocenił(a) serial na 6
milkaway

Hyhy, zabaawne że to mówisz...
Kiedyś nazwałam Endżelka takim "praojcem" Edzia;)

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

tylko, że nawet ta memła Ejndżej jest bardziej macho niż Edek kiedykolwiek będzie.. to fakt potwierdzony naukowo :]

a co do Spike'a - on zawsze był taki pocieszny^^

ocenił(a) serial na 6
diana6echo

No dobra, niech Ci będzie;) że Endżel bardziej macho.
Chociaż mój poziom irytacji na widok jednego i drugiego jest niemal równie wysoki;)

Ze Spike'm to prawda;) Mnie zachwyciła ta postać od pierwszej chwili praktycznie;)
Jak tylko ten jeden wampir, dawny sługa Mistrza zaczął patetycznie nawijać o Apokalipsie, poświęceniu coś tam ble ble bel, a Spike go wyśmiał, rzucił swoją nawijkę o piciu krwi jakiejś hipiski, po czym miał schizy i przez 6 godzin obserwował swoja rekę...
No myślałam że zdechnę;)
Zdecydowanie moja ulubiona postać wampirza serialowa, obok Klausa - wampirowilkołaka;)
Bo tak to nie umiem wybrać, który lepszy:P Za dużo zajebistosci w jednym i drugim...

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Ja wiem, który lepszy. Eric wampir namber łan. Namber tu - Hrabia Kaczula. :D

ocenił(a) serial na 6
milkaway

E, no niestety u mnie Eric jest na 3;) razem z Lestatem i Kwaczula Ex equo;P

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Ale bardzo przyjemnie było go nienawidzić w ubiegłym sezonie, if I may say so. :)
Tylko tu scenarzyści z jakims bromansem na linii Eric-Bill maja wyskoczyć, więc moja nienawiść na pewno się nie zmniejszy.

ocenił(a) serial na 6
milkaway

Bromans ICH?
Onieeeeeeeeeeeeee.
Nie widzę tego, oczyma wyobraźni mej, chyba ich pogięło;)

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Hej, jesli miałoby się to tak zakończyć jak flirt Erica z Talbotem (znaczy się krwawa papka) to zniosłabym takie katusze. ;)

Ale z tego co rozumiem Bill jest potrzebny jako sojusznik, bo obaj mają przechlapane i z Russellem, i "one true Vampire Authority". :)

ocenił(a) serial na 6
milkaway

hehe, według mnie to akurat Eric + Talbot było hot;)))

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Jeszcze jeszcze, ale za to z Billem nic nie jest hot.. I to nie tylko wina fryzurki, bo Barnabas Collins w wyknaniu Deppa wymalowany na biało jest bardziej ponętny.

ocenił(a) serial na 6
milkaway

To prawda, chociaż jak se wspomnę tą scenę z Samem, mmm...
Just kiddingXD

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

A proszę bardzo, z moich ulubionych na YT hehe - http://www.youtube.com/watch?v=wii7b_RPAOQ&feature=fvsr

ocenił(a) serial na 6
milkaway

KwikamXDDD
Sam zazdrosny o Billka, Billek zrywający z Suki by połączyć się z SamymXDDD
KwikolęXDD

ocenił(a) serial na 6
milkaway

Swoją drogą, Klausowi już do końca życia chyba będą wypominać tego cholernego kucyka, łahahaXD
Całe szczęście, że gdy wrócił w 3x18 - znów miło zdziruje, jak się patrzy;P