myśle, że twórcy czwartego sezonu czystej krwi totalnie zawalili sprawe. nowe odcinki prawie w ogóle nie współgrają z czwartą książką z tej serii. nie mam pojęcia jak zamierzają robić kolejne sezony, jeśli uśmiercili bohaterke nastepnych czesci :/
Hej. Książki niestety jeszcze nie miałam okazji przeczytac. Co do uśmiercenia Sookie - na 100% jakoś odżyje w 9 odcinku. Nie zabija się kury znoszącej złote jaja, a jak się domyślec można - co to za serial bez głównej bohaterki?
Zapewne. 9 odcinka jeszcze nie oglądałam, bo napisów nie dorwałam, ale jestem prawie pewna, że to co piszesz to prawda ;)
A to mój błąd :) Rzeczywiście, jeśli w książkach Sophie-Anne grała większą rolę niż w filmie to wielka szkoda, że ją uśmiercili. Nie wspominając już o tym, że Evan Rachel Wood świetnie ją grała według mnie...
jak to mamusia? chodzi ze byla jego stworca? bo czytalam ksiazki i tam tak nie bylo
tak też myslalam:)ogolnie gdzies czytalam ze kolejne sezony maja coraz bardziej odbiegac fabula od ksiazek. szczerze mowiac wcale mnie to nie smuci, niestety kolejne ksiazki (szczegolnie 5 i chyba 7 czesc) byly duzo gorsze od poprzednich. a takto chociaz bedzie wiecej inwencji tworczej scenarzystow. tak samo watek czarownicy w tym sezonie jest duzo lepiej poprowadzony od tego w ksiazce (wedlug mojego skromnego zdania). pozdrawiam
Nie była???
Jejku, to ale mi się popiepsyło teraz, wybaczcie;)
Kurde, to czemu mi się tak zdawało??
Ale wyjebka;) dziwne.
W książce jego stwórca też miał imię na G,ale zapomniało mi się :)
P.S. Gdzie się podział Klaus?? ;D
gdzie obejrzeć 9 odcinek z napisami? Bo na iitv chyba jakiś bład jest, dwa razy ten sam odcinek wstawiony... :(
Wróci, wróciXD
To prawda, płochliwym być? - to do Klausa niepodobne...
Cóż, Pierwotni lubią zaskakiwaćXD
A no tak przecież to zacny reprezentant familii pierwotnychXD
Kurde to trochę irracjonalne zważywszy,że to internet ale ja się normalnie przyzwyczaiłam do Twojego avatara! ;D
XD
Co prawda to prawda - Klausio nie chciał dać się zbyć, długo u mnie ten łobuz się zasiedziałXD
Kobiety kochają łobuzów:) A swoją drogą przydałaby się Klausiowi jakaś fajna kobitka,najlepiej taka niepokorna jak OnXD
Mnie sezon 4 też nie porywa a na myśl o 5 to mnie aż nerwica bierze - spaprają....a taki fajny serial.
moim zdaniem miejsce książkowej Sophie-Anne zajmie po prostu...Bill, jak dotąd. W dalszych częściach książki jest postacią na marginesie, praktycznie bez wpływu na bieg akcji za to w serialu jest bardzo rozpoznawalny i zdecydowanie pierwszoplanowy i takim może pozostać skoro królowa została wyeliminowana ;)
Ale bez królowej to nie będzie już to samo... w książce były z nią fajne sceny, a teraz będą wpychać Billa ^^
Mnie 4 sezon nie rusza i nie kupuję tego.Dość nudny sezon w porównaniu z poprzednimi.Nie ruszają mnie wilkołaki,panterołaki i coraz więcej zmiennokształtnych.Niestety oglądam teraz serial dla zasady pomimo, że zaczął mnie nudzić.
No, niestety nuda. Jeszcze w dodatku upychają coraz to więcej scen seksu z udziałem Sookie, co podobać się może chyba tylko młodej publiczności w postaci dziewcząt zakochanych w sWe3t ErYczKu, bo z perspektywy mężczyzn nie wiem, czy ktoś miałby ochotę oglądać seks kobiety zachowującej się jakby miała zespół downa + wodogłowie. To takie, hmmm... dziwne.