https://www.youtube.com/watch?v=A23ONUQgQlg
With his prey in sight, Eric reconsiders his end-game strategies against Sarah. Sookie puts her life at risk in hopes of saving Bill. Lettie Mae and Lafayette urge Reverend Daniels to join them in their V-fueled search for Tara. Violet eyes payback against those who betrayed her, while an old love is reborn for others.
Czy nie wydaje wam się, że Sookie pozwoli przemienić się w wampira i dać później swoją wróżko - wampirzą krew jako docelowe lekarstwo na infekcję ? Ciekawe jak do końca potoczy się sprawa Erica i Pam z Yakuzą i Sarah. Co do Violett, Jess i Aidlyn wydaje mi się, że Violett uwięzi wszystkich razem z Jasonem ale gdy Eric odzyska siły po wypiciu krwi Sarah to po wyczuciu strachu Jasona przybędzie im wszystkim z pomocą bo tylko jest jest tak na prawdę w stanie pokonać Violett.
Fajnie by byłoby, jakby Eric ich uratował. Choć ja to tak sobie pomyślałam, że może Violet padnie na bańkę i będzie próbowała uwieść Jessicę, żeby z nią się przespać hahaha
W dodatku miała być ostra scena seksu między postaciami, które nigdy nie były homo. A Eric & Jason słabo pod to podchodzą, bo nikt mi nie powie, że Eric nigdy nie próbował takich tam.... you know :D
Violet jest dziwna więc kto ją tam wie.
Plakat zwiastujący 7 sezon jednoznacznie wskazuje , że SOOKIE będzie przemieniona.
Swoją drogą bardzo jestem ciekawa co się stanie z wampirami - przecież chyba ich wszystkich nie wybiją?
Trochę mnie dziwi, że scenarzyści znowu "spiknęli" Sookie z Billem -nijak ma sie to (tak samo jak i wiekszość) do książek...
Zastanawiałam się, czy Sookie jako wampir to nie jakaś podpucha, ale wygląda na to, że nie. Nie pamiętam dokładnie gdzie, ale na jakiejś amerykańskiej stronie znalazłam zdjęcie Sookie z wampirzymi kłami. Wyglądała ohydnie! Coś to jednak oznacza...
Zdjęcia o którym wspominasz nie widziałam. Anna P. ma niezbyt fajne zęby, trudno mi ją sobie wyobrazić z wampirzymi kłami...