1. na imprezie... http://www.youtube.com/watch?v=lTTqmMiMk58
2. na koncercie... http://justjared.buzznet.com/2010/08/14/alexander-skarsgard-way-out-west-music-f estival-with-kate-bosworth/ (filmik na dole strony, zaczyna się po krótkiej reklamie)
hmm, szkoda, nie wiem czemu, bo mi się wyświetla...w każdym razie alex skacze na koncercie, klaszcze i wszystkim zasłania scenę, bo jest najwyższy w tłumie ;D
Dzięks za filmiki;)
Pierwszy oglądałam już dawno - boski, zawsze z tego lejęXD
Widać, jaki z Alexa luzak jest i jajcarz, między innymi też dlatego tak go lubię, dosyć że utalentowany to jeszcze wywijas ;)
Ale tu mieli mega fazę;)
BTW. Jedyna smutna myśl, jaka mnie ogrania przez minisekundę jego oglądania jest taka - że to był najprawdopodobniej czyjś prywatny filmik, którejś osoby stamtąd i ta "życzliwa" osoba nie umiała zachować tego dla siebie i powiedzmy śmiać się z tego tam wspólnie w gronie znajomych, tylko musiała wrzucić to do neta i cały świat może so to obejrzeć...Ciekawe jaką ja bym miała minę, gdybym się dowiedziała, że na imprezce na której się mocno wygłupiałam ktoś robił mi filimik i to wrzucił na youtube'a;) Chyba chciałabym tego kogoś udusićXD
A na drugim...hm, no co, stoi i klaszcze;) Normalnie, bez wygłupów;)
Czytałam gdzieś, nie wiem czy nie czasem na forum A. S że miał pretensje o wyciek tego filmu.
Ale co się dziwic? Poczucie humoru to jedno a zobaczyc siebie w sieci naprutego, to co innego.
A na koncercie, tudzież w teatrze nie chciałabym za nim siedziec. Jak się cały rozłoży to nie ma człowiek szans dojrzec, co jest przed nim xD
A ja bym chciała! Patrzenie na plecki Alexa może być sto razy ciekawsze niż oglądanie jakiegoś koncertu :d
OMG Biedak ma fałszywych przyjaciół, zazdroszczą mu? Chcili go ośmieszyć, albo skorzystać na jego sławie. Nie udało się.
myślę, że on nie ma za bardzo żalu o opublikowanie tego filmiku...gdyby miał, to mógłby prosić o usunięcie go, jako naruszenie jego dóbr osobistych i youtube by tak zrobiło. wydaje mi się, że alex to wyluzowane chłopisko, a jego wygłupy niczym nie odbiegają od studenckich imprez, z których filmików na facebooku i youtube jest cała masa. zresztą alex ma duży dystans do siebie-świadczy o tym jego 'występ' w tym filmiku, jak i wypowiedzi typu 'uwielbiam paradować nago przed kamerą' (tak mówił o rozbieraniu się w czasie kręcenia true blood).
ale możesz też mieć oczywiście rację, że ktoś zazdrosny chciał go ośmieszyć...no ale jak widać alex się tym kompletnie nie przejął. i dobrze ;)
no i teraz dopiero przeczytałam wypowiedź Sabci, że czytała gdzieś, że miał pretensję o ten filmik...to zmienia postać rzeczy; choć równie dobrze to może być plotka, skoro filmik nie został usunięty...
p.s. właśnie doczytałam na filmwebie, że alex użyczył głosu muminkowi, a jego tata tacie muminka ;D ("kometa nad doliną muminków' 3D !! ) obejrzałam trailer i jakoś mi się nie chce wierzyć, że ten cieniutki głosik to jego... ;P
Nom, ja też sikam z tego głosikuXD
Taki piskliwyyyy...
Tu macie dobrzy ludzie dla odmiany spoko eko wywiadzio Alexa z naszą rodaczką Izką Miko:
http://www.youtube.com/watch?v=dfUNXsEoh2U
Czy ja mam ino takie wrażenie, czy ona chwilkami gada od rzeczy? ;)
Albo te durne wymachiwanie łapami...
Przecie o mało co go w papę nie zdzieliła. Oż się przestraszył biedak.
Hm, to chyba między innymi ona sika pod prysznicem, bo to takie ekologiczneXD
Kilka "gwiazd" holyłódzkich takie pierdołki opowiada, i ta tyż.
Jajcara.
Ale w życiu bym się nie poszła po niej kąpać;)
Chyba że w kaloszkachXD
NA GRUBEJ PODESZWIE.
no, chyba po prostu ją z leczka onieśmielił, bo alex wypowiada się skłądnie i inteligentnie, a ona sprawa wrażenie trzpiotki, jaką raczej nie jest
Rozwalił mnie koment pod tym filmikiem:
"ON PATRZY CI NA SZYJĘ;)" - buahaha, łośki;)
Mnie zachwyca fakt, iż ten na maksa wygłupiający się koleś z 1 filmiku - potrafi tak perfekcyjnie wcielić się w tak chłodną (no z pozoru;) i zdystansowaną postać jaką jest wampajer Eric.
Normalnie w życiu bym nie przypuszczała, że to jedna i ta sama osoba, he he.
Alex, jesteś asior XD
Jeszcze jeden filmik z wiadomo kim, z cyklu DO POŚMIANIA&BRECHANIA, który wywołuje u mnie płacz ze śmiechu i ogólną radość;)
http://www.youtube.com/watch?v=hvmvVrIeIDg