Powiedzcie co sadzicie. 1 sezon mi sie podobłą. 2 no jeszcze moze byc, kilka fajnych
motywów . 3 moim zdaniem straszne dno. Myślalem ze cos sie rozkreci ale jednak nie....
nie wiem w jaka strone ida reżyserzy, ale ja juz nie moge tego ogladać.. Wampiry kontra
wilkołaki to stare jak świat. Coraz bardziej męczace odcinki...
To Twoje zdanie :) Dla mnie kolejność jest dokładnie odwrotna i 3 sezon jest najlepszy :)
po części się z Tobą zgadzam. Trzeci sezon faktycznie jest najsłabszy (szczególnie w porównaniu do znakomitego drugiego sezonu) jednak nie mogę powiedzieć, że jest zły. Wszystkie sezony są na naprawdę wysokim poziomie pod każdym względem.
a moim zdaniem właśnie drugi sezon jest najgorszy, najlepszy pierwszy sezon a trzeci jeszcze ujdzie....
dla mnie wszystkie sezony są na bardzo wysokim poziomie. Choć, jeśli miałabym wybierać, który zaliczyć do najsłabszej ligi, to zdecydowanie wybrałabym drugi, zwłaszcza za ostatni odcinek. Pierwszy i trzeci sezon trzymają fason! :) W ogóle true blood jest jedną z lepszych kreacji o wampirach. Tyle! :)
według mnie najsłabszy był sezon 1, ogólnie oglądałąm bez jakiegoś specjalnego zachwytu od samego początku Bill mnie strasznie irytował, a wtym sezonie było go strasznie dużo 2 sezon wywarł na mnie dużo dużo lepsze wrażenie szczególnie ostatnie 4 odcinki były genialne jak dla mnie, 3 sezon pierwsze 3 odcinki ok od odcinka 4-8 trochę się rozczarowałam, jednak od odcinka 9 coraz bardziej mi się podoba ten sezon mam nadzieję że odcinki 11 i 12 będą coraz lepsze