Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74871
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Powiedzcie co sadzicie. 1 sezon mi sie podobłą. 2 no jeszcze moze byc, kilka fajnych
motywów . 3 moim zdaniem straszne dno. Myślalem ze cos sie rozkreci ale jednak nie....
nie wiem w jaka strone ida reżyserzy, ale ja juz nie moge tego ogladać.. Wampiry kontra
wilkołaki to stare jak świat. Coraz bardziej męczace odcinki...

ocenił(a) serial na 9
xelik

To Twoje zdanie :) Dla mnie kolejność jest dokładnie odwrotna i 3 sezon jest najlepszy :)

ocenił(a) serial na 6
xelik

po części się z Tobą zgadzam. Trzeci sezon faktycznie jest najsłabszy (szczególnie w porównaniu do znakomitego drugiego sezonu) jednak nie mogę powiedzieć, że jest zły. Wszystkie sezony są na naprawdę wysokim poziomie pod każdym względem.

ocenił(a) serial na 9
agyness

Mi znowu 3 sezon podoba się najbardziej ;)

ocenił(a) serial na 7
xelik

a moim zdaniem właśnie drugi sezon jest najgorszy, najlepszy pierwszy sezon a trzeci jeszcze ujdzie....

saike

dla mnie wszystkie sezony są na bardzo wysokim poziomie. Choć, jeśli miałabym wybierać, który zaliczyć do najsłabszej ligi, to zdecydowanie wybrałabym drugi, zwłaszcza za ostatni odcinek. Pierwszy i trzeci sezon trzymają fason! :) W ogóle true blood jest jedną z lepszych kreacji o wampirach. Tyle! :)

xelik

Kolejny powtarzający się temat... Czy ktoś w ogóle moderuje to forum?
http://tnij.org/temat32

ocenił(a) serial na 10
pkjm

według mnie najsłabszy był sezon 1, ogólnie oglądałąm bez jakiegoś specjalnego zachwytu od samego początku Bill mnie strasznie irytował, a wtym sezonie było go strasznie dużo 2 sezon wywarł na mnie dużo dużo lepsze wrażenie szczególnie ostatnie 4 odcinki były genialne jak dla mnie, 3 sezon pierwsze 3 odcinki ok od odcinka 4-8 trochę się rozczarowałam, jednak od odcinka 9 coraz bardziej mi się podoba ten sezon mam nadzieję że odcinki 11 i 12 będą coraz lepsze