Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74920
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Gdy była opętana przez Antonię, miała wielką moc. Teraz to ona opętała ciało Laffayetta, ale
Marnie bez Antonii raczej nie była potężna. Laffayette też nie ma żadnej mocy. Więc stąd
moje pytanie. Czy wciąż może być zagrożeniem? Wpadłem też na teorię, że być może
przejęła część mocy Antonii, ale nie jestem pewien.

ocenił(a) serial na 10
Dalerius

Wydaje mi się, że Marnie od początku miała w sobie sporo mocy, ale była zahukana, obawiała się innych ludzi, więc sama nie wiedziała o tych tkwiących w niej pokładach; sama przecież mówiła, że w końcu ludzie czują do niej respekt. Teraz, gdy zdziałała tyle razem z Antonią z pewnością odważy się pokazać światu swoją siłę. Poza tym, zaklęcie, które związało ją z Antonią, z pewnością spowodowało, że stały się jednością nie tylko pod względem dusz, ale także sił w nich tkwiących.

ocenił(a) serial na 9
vendett

Zgadzam się:) Poza tym moc Marnie musiała być nie byle jaka, skoro udało jej się związać tak potężną czarownicę, jaką była Antonia;) Myślę, że przynajmniej w kolejnym odcinku Marnie jeszcze trochę namiesza; na pewno będzie chciała zemścić się za swoją śmierć... :)