PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74675
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Ostatnio zaczęłam oglądać True Blood, obecnie jestem przy dziewiątym odcinku i mam pytanie: Ile będzie sezonów True Blood? Czy jeszcze kręcą ten serial?

Neff

Jeszcze jedno. Wiem, że na pewno są dwa sezony, a Bill podobno później nie będzie z Sookie. Czy nie będzie z nią już w pierwszym lub drugim sezonie?

ocenił(a) serial na 10
Neff

Obecnie jest kręcony sezon trzeci - premiera w czerwcu. Ponoć jeśli serial będzie miał równie dużą oglądalność jaką ma teraz to ma powstać tyle sezonów ile książek czyli z tego co się orientuję to dziesięć. Co do Billa i Sookie to nic mi na ten temat nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 6
VisitorQ

W książkach Bill i Sookie faktycznie się rozstali, ale twórcy zdecydowali, że przez cały serial będą razem.

ocenił(a) serial na 8
Rinoa_Sin

będą razem w serialu???? nieeee!!!! a co z Erickiem????? kurde powinni się chociaż głównego wątku trzymać zgodnie z książkami!!!!

Neff

A ja strasznie się cieszę, że Sookie i Bill będą razem. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby Sookie miała zostawić Billa i być z Ericiem ; P

Neff

Auorka powiedziała ,że niedawno kończy 13 książek, zostało 3 a serial
zostało 10 sezonów.

bo ja wiem

kocham123pa

Aktualnie są dwa sezony. Trzynastego czerwca w USA będzie miał premierę 3 Sezon.
Producenci zapowiadają, że może się szykować najdłuższy serial w historii HBO:)
Książek jest 9 a niedługo zostanie wydana 10. Sporo informacji na temat planów możesz znaleźć na http://www.facebook.com/czystakrew