PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74666
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Jason Stackhouse

ocenił(a) serial na 10

Czy nie sądzicie ze powinien mieć jakieś super-uper moce przecież jest bratem Sookie.
Z początku go nie lubiłem ale po kilku odcinkach poznajemy jego postać lepiej i nie jest wcale taki zły, mogliby mu przypisać jakąś super moc, zabawnie by było :)

ocenił(a) serial na 10
PsychoPunk

Mi się wydaje że jakąś tam moc Jason jednak ma.Obejrzyj odc.6 pierwszej serii.Jest tam sytuacja jak Andy Bellefleur podejrzewa go o zabicie babci a ten wkurwiony popycha go na samochód z wielką siłą. Sookie też ma w pewnych momentach dużo siły chociaż by kiedy atakują ją ci dwoje co chcieli spuścić krew z Billa i ten facet chce zastrzelić psa to ona go jakoś tak bierze za noge i rzuca do góry

teodor1058

fruitpunch, ogarnij sie człowieku bo ci łańcuch skróce i nie dostaniesz dziś kolacji, koleś wyraził swoje zdanie a ty nie wyzywaj go od gówniarzy - dyslektyku dysortografiku - może najpierw nauczysz sie pisać, co? pokłóciłeś sie ze znakami interpunkcyjnymi czy mama nie kocha?

A co do jasona to ja byłem święcie przekonany że jego super-mega-moc to nadnaturane libido, mam racje?

teodor---> z tym popchnięciem na samochód to nie była zdolność Jasona ;) przecież tak działało V (wi) ---> krew wampirów inaczej (nie mylić z true blood bo to całkiem co innego)

ocenił(a) serial na 10
rpd0

Sam się ogarnij pastuchu ja pierwszy nigdy nie wyciągam ręki do bicia.(A że atakujący zawsze przegrywają a potem jest płacz i żal to nie moja sprawa)
Tylko się bronię tak jak to zrobiłem w tym wypadku, kolega biedronek mógł wyrazić swoją opinię ale tego nie chciał Jego celem było mnie sprowokować, obrazić pisząc teksty o genetyce (o której zresztą nic nie wie, nie wiem co o tym myśleć złe oceny w szkole, kompleksy?) do mnie.

Odpisuje się w temacie jak się coś wie na temat który ktoś zaczął a jak się nie wie nic to lepiej nic nie pisać i siedzieć cicho. To się tyczy także ciebie Shallow_Bay czyt. troll, spamer, ^^ psujesz tylko reputacje dla filmwebu wypowiadając się na forach
Mógłbym napisać, sprawdzić czy to nie jest 3 konto biedronki ale nie chcę mi się bo zaraz znowu jakieś dziecko mnie zacznie osądzać :)

cytuje: "dyslektyku dysortografiku"
Nie wiem jak możesz mnie o to osądzać skoro robisz więcej błędów ode mnie.
Po za tym sam fakt, że o tym piszesz mówi o twojej osobie - masz kompleksy.

Mógł bym cię pojechać tak jak ty zrobiłeś to w pierwszym zdaniu że mama ci nie daje jeść a w nocy spisz z ojcem w łóżku ale nie jestem manekinem tak jak ty i tego nie zrobię.

cytuje: "teodor---> z tym popchnięciem na samochód to nie była zdolność Jasona ;) przecież tak działało V (wi) ---> krew wampirów inaczej (nie mylić z true blood bo to całkiem co innego)"

Jak już chciałeś wytłumaczyć (spoilerować) to trzeba było to zrobić dokładnie:
True Blood - syntetyczna krew dla wampirów (zamiast krwi człowieka)
V - krew wampira (daje namiastkę bycia wampirem dla zwykłego człowieka)

ocenił(a) serial na 10
teodor1058

no właśnie, Jason miał taką siłę, ponieważ zażył V, i to nie Sookie wyrzuciła tego faceta do góry, tylko zrobił to Bill, który potrafi się szybko poruszać. trzeba uważnie oglądać ..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mosqa

moim zdaniem on ma dar do pakowania sie w kłopoty ;p

PsychoPunk

Ja uważam, że ma moc, jest super-je*aką!