PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74724
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Jak dla mnie był to najgorszy i najnudniejszy sezon który ciągnął się jak flaki z olejem i już powiedziałem sobie że na tym się skończy moje oglądanie lecz ostatni odcinek tak mnie pozytywnie zaskoczył że nie zamierzam tego robić ;)

Jednego nie mogę wybaczyć twórcą !!! Dlaczego oni zabili czarodzieja !?!?!?!

ocenił(a) serial na 7
ninja_4

Z ciekawości, co ci się podobało w ostatnim odcinku?

Moim zdaniem ekipa po prostu nie wiedziała jak ugryźć temat czarownice vs wampiry, gdyż w ogóle im to nie wyszło. Gdyby nie niezwykle istotny motyw amnezji Erica dla fabuły głównej powinni po prostu opuścić tą książkę.
A ostatni odcinek?
Jak dla mnie wyglądało to tak, że producenci uznali, że skoro nie dadzą rady utrzymać dobrego show to chociaż utrzymają widzów dzięki samej ciekawości: co się stanie dalej. Dlatego końcówka finału to po prostu masa szokujących spojlerów na przyszły sezon.
Jedyne co mi się podobało w tym sezonie to postać Billa-króla Luizjany.

ocenił(a) serial na 10
Twoflower

Bardzo mi się podobała spora liczba nowych wątków które zadają sie być ciekawe i które rozwiną się w V sezonie i obym tylko sie nie zawiódł !

Jak dla mnie III pierwsze sezony są bardzo wyrównane ale IV to już totalna porażka.

ocenił(a) serial na 7
ninja_4

Czyli tak w sumie to nie tyle ci się podobał odcinek co zaciekawiły cię wątki na przyszły sezon;p
Ja po scenie z Nan i uwolnieniu Russela mam nadzieje, że V sezon będzie podobny w tematyce do III. Czyli na pierwszym planie będzie polityka wampirów, a teraz, kiedy Bill jest królem (i ma pełne poparcie Erica), może z tego naprawdę coś wyjść.
Może też wreszcie zrobią jakiś ciekawy wątek dla postaci drugoplanowej (Terry), gdyż na razie raczej nie były zbyt wciągające (jak dla mnie tylko wątki z Samem i Jessicą (poza tym sezonem) zasługiwały na większe zainteresowanie).