PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74724
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Pam & Tara :D

ocenił(a) serial na 9

jak myślicie, będzie coś z tego? :D

foxmulder

Oczywiście że będzie :P
Od nienawiści do miłości.
Coś czuje że to będzie najlepsza para,już jest.
Jeszcze z par lubiłem Lafayetta i Jezusa,pasowali też do siebie.
Ale wiemy co się stało.
Trzymam kciuki za Tare i Pam.

ocenił(a) serial na 9
Damx123

Dobrze by było! Mimo, że nie potrafię sobie wyobrazić sceny erotycznej między nimi, takiej jak akcje Billa i Sookie, Jasona i kogokolwiek, czy nawet Tary i tej jej ostatniej dziewczyny o.O

ocenił(a) serial na 8
foxmulder

narzekasz, dobry milf z tej Pam.

ocenił(a) serial na 7
foxmulder

Scena między tymi dwoma w ostatnim odcinku piątego sezonu była wspaniała!
Bardzo podoba mi się w ww serii motyw więzi pomiędzy wampirem i stwórcą.

ocenił(a) serial na 8
foxmulder

Och, mam szczerą nadzieję, że coś z tego będzie :) Odkąd Tara stała się wampajerem,pomiędzy nią a jej stwórczynią iskrzyło, miały niesamowitą chemię.
A tak nawiasem - znając temperamenty bohaterek, zakładam, że oglądalibyśmy bardzo ciekawe sceny erotyczne.BAARDZO

ocenił(a) serial na 7
foxmulder

Z tego musi coś być!! :P nie dość że pod względem charakteru te dwie postaci są do siebie podobnie, to obie panie mają cięty język, temperament i niezłe gadane, a kiedy Tara stała się wampirem widać, że stopniowo jedna drugiej nie była obojętna ( i nie chodzi mi tylko o więź stwórca/potomek, co imo bardzo mi się podoba w kontekście całego serialu) Mam na myśli ciągłe intensywne spojrzenia, pochwały - w stylu Pam zawsze oschłe, ale mimo wszystko widać że czasem miękła :p czy chociażby publiczne z*ebki tylko po to, żeby bez świadków rozprawić się np z tą laską ze szkoły. Mam nadzieję, że ten wątek się rozwinie jakoś fajnie.

ocenił(a) serial na 5
foxmulder

To było dla mnie zaskoczeniem :-)
Ale to trochę jak... matka i córka :P

ocenił(a) serial na 9
Lunasol

No dla mnie też, ale na pewno nie matka i córka, lol :D

ocenił(a) serial na 7
foxmulder

Nie no idąc takim tokiem rozumowania to każdy Maker śpiący ze swoim potomkiem byłby jak ojciec i córka, matka i syn itd itp trochę patola... :D ta relacja jest zupełnie inna, przez to tak jak pisałam wyżej cała relacja stwórca/potomek jest dla mnie genialnie wymyślona. Ale wyobrazić sobie je dwie razem w mocniejszych scenach...to ciężko trochę.