Zupełnie przypadkowo po odcinku "Here comes the sun" w napisach końcowych zauważyłam, że
Violet gra Karolina Wydra:) Co o tym myślicie?? Może w końcu polscy aktorzy zostaną docenieni w
większych światowych produkcjach :)
No właśnie też widziałam ją w napisach końcowych, ale nie zauważyłam jej w serialu. Myślę, że bym ją poznała chyba, że grała jedną z tych "czerwonych"...
Mnie te czerwone lilifki rozwalają po prostu.Nazywam je sobie "paniami bobrowymi" (if you know what i mean ;D ) ;d
Przynajmniej Lilith się już odziała xd Ale cofnęłam do tej sceny z nimi i chyba jej tam nie ma (ciężko powiedzieć przez tę maź). Zresztą w napisach figuruje jako Violet i chyba ma grać jakąś potężną wampirzycę czy cuś.
Zagrała córkę tego gościa co chce zniszczyć wampiry :) może Erick ją przemieni (bo jak wiemy odwiedził ją ) i będzie potężną wampirzycą :)
Willę Burrell,czyli córkę gubernatora zagrała akurat Amelia Rose Blaire,natomiast Eric jej nie odwiedził,tylko najprawdopodobniej chciał ją porwać dla okupu i w celu wyciągnięcia informacji.To tłumaczy dlaczego w sneak peaku Willa ubrana jest w koszulę nocną,co przed premierą 6 sezonu mocno mnie zaintrygowało ("-Kim ona jest i dlaczego do diabła przyszła do Fangtasii w koszuli nocnej?"),teraz już wszystko jasne ;).
Dla zainteresowanych: http://youtu.be/SQaCScwqwR4