PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74724
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Zupełnie przypadkowo po odcinku "Here comes the sun" w napisach końcowych zauważyłam, że
Violet gra Karolina Wydra:) Co o tym myślicie?? Może w końcu polscy aktorzy zostaną docenieni w
większych światowych produkcjach :)

nelly321

A ona w ogóle już wystąpiła? Bo jakoś jej dotąd nie zauważyłam ;)

ocenił(a) serial na 5
CzarnaMamba_1277

No właśnie też widziałam ją w napisach końcowych, ale nie zauważyłam jej w serialu. Myślę, że bym ją poznała chyba, że grała jedną z tych "czerwonych"...

Lellandra

Mnie te czerwone lilifki rozwalają po prostu.Nazywam je sobie "paniami bobrowymi" (if you know what i mean ;D ) ;d

ocenił(a) serial na 5
CzarnaMamba_1277

Przynajmniej Lilith się już odziała xd Ale cofnęłam do tej sceny z nimi i chyba jej tam nie ma (ciężko powiedzieć przez tę maź). Zresztą w napisach figuruje jako Violet i chyba ma grać jakąś potężną wampirzycę czy cuś.

CzarnaMamba_1277

Zagrała córkę tego gościa co chce zniszczyć wampiry :) może Erick ją przemieni (bo jak wiemy odwiedził ją ) i będzie potężną wampirzycą :)

nelly321

Willę Burrell,czyli córkę gubernatora zagrała akurat Amelia Rose Blaire,natomiast Eric jej nie odwiedził,tylko najprawdopodobniej chciał ją porwać dla okupu i w celu wyciągnięcia informacji.To tłumaczy dlaczego w sneak peaku Willa ubrana jest w koszulę nocną,co przed premierą 6 sezonu mocno mnie zaintrygowało ("-Kim ona jest i dlaczego do diabła przyszła do Fangtasii w koszuli nocnej?"),teraz już wszystko jasne ;).
Dla zainteresowanych: http://youtu.be/SQaCScwqwR4

CzarnaMamba_1277

Ok mój błąd :) czyli Violet musiała być jedną z tych trzech czerwonych "lilifek" ...

nelly321

Nie,nie,nie ona będzie wampirzycą,tylko,że najprawdopodobniej pojawi się w przyszłych odcinkach.Gdzieś pisało,że zagra potężną i charyzmatyczną wampirzycę.