PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74716
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Sookie

użytkownik usunięty

Hej :) mam pytanie, czy tylko mnie tak bardzo denerwuje Sookie? jestem na razie w trakcie
oglądania pierwszego sezonu, i chciałam zapytać czy z czasem się wyrobi? bo nie wiem czy dam
radę dociągnąć do 7 jeżeli dalej tak będzie.

ocenił(a) serial na 9

Do 5 sezonu moim zdaniem jest super i wydaje mi się że spodoba Ci się serial. :)

ocenił(a) serial na 7

Jeżeli już Cię denerwuje, to z pewnością nie będzie lepiej. Proponuję jednak nie rezygnować z serialu tylko ze względu na jedną denerwującą postać...

użytkownik usunięty
Cleaa

Myślę, że będę oglądać dalej, jakoś może ją zdzierżę :) bo serial zapowiada się ciekawie.

po obejrzeniu dzisiejszego odcinka, zwłaszcza końcówki nienawidze tej dziwki

Marie_

chodziło mi o Sookie

BloodyMaja

aaaaaaaa, sorry, jakoś mi umknęła data pod Twoim wpisem i zastanawiałam się co ona takiego w końcówce 4 odcinka zrobiła, ale rozumiem, że chodzi o końcówkę odcinka 3?

Marie_

tak :)

ocenił(a) serial na 8

A ja miałem tak, że z początku Sookie bardzo mnie denerwowała, potem ją zaakceptowałem, a teraz w 7 sezonie znowu troche irytuje bo sami autorzy tak jakby wracali tym 7 sezonem do pierwszego. Serial ma swoje lepsze i gorsze chwile, ale polecam oglądać dalej :)

Real4ever

Mnie też bardzo denerwowała. Ale od drugiego sezonu...polubiłem Ją. Chociaż i drażni mnie do teraz, nie zgadzam się z Jej decyzjami, wkurza mnie Jej myślenie to i tak Ją lubię. Bo jest jakaś, ma jakiś charakter. Nie jest nijaka.

ocenił(a) serial na 9

kwestia przyzwyczajenia :p

nie dasz rady, przerzuc sie na 4 pancernych lub klosa i nie zawracaj glowy swoimi rozterkami :D

Ojjj jak ja jej nie trawiłam w pierwszym sezonie, w drugim z tego co kojarzę też.. Szczerze mówiąc myślę, że polubiłam ją głównie dzięki Ericowi i tak już zostało w moim przypadku :)

użytkownik usunięty
butterfly24

Sookie, Sookie... Irytujaca jest, to fakt, ale dla takich postaci jak Eric,Pam czy Russell albo Lafayette mozna ja jakos zniesc. :)

ocenił(a) serial na 8

Miałam tak samo. Początkowo po obejrzeniu pilota zrezygnowałam z serialu ze względu na wpieniającą Sookie, ale później zrobiłam drugie podejście i już się przyzwyczaiłam do niej. I to prawda, nie warto ze względu na nią rezygnować, chociażby dla Erica, Jasona, Lafayette'a, Jess i reszty! :)

ocenił(a) serial na 10

Mnie na początku też ona strasznie denerwowała, jej mimika, zachowanie. Teraz jestem już na bieżąco z sezonami i jakoś się do niej przyzwyczaiłam ;)

ocenił(a) serial na 9

Tylko Ciebie.