W temacie na FW może być do 1000 odpowiedzi, więc przenoszę naszą zabawę już do
nowego tematu, żeby przypadkiem nie zabrakło miejsca w trakcie tygodniowego
głosowania :)
WYNIKI NOMINACJI są następujące:
Detektyw Andy Bellefleur - 17
Terry Bellefleur - 7
Sophie-Anne Leclerq - 4
Żegnamy więc kuzynów Bellefleur i głosujemy dalej - przypominam, że za tydzień
odpadnie aż troje bohaterów i zaczynamy głosowanie na wielką dziesiątkę "Czystej Krwi"
XD
Lista na ten tydzień:
Alcide Herveaux
Eric Northman
Franklin Mott
Godric
Jason Stackhouse
Jessica Hamby
Lafayette Reynolds
Lorena Krasiki
Maryann Forrester
Pam Swynford De Beaufort
Russell Edgington
Sam Merlotte
Sophie-Anne Leclerq
Zapraszam :)
Wyniki są następujące:
LAFAYETTE REYNOLDS - 26
JESSICA HAMBY - 9
A więc tuż przed finałem żegnamy Lafayette'a (ubolewam strasznie, ale cóż zrobić...) i przechodzimy do WIELKIEGO FINAŁU!!!
Zasady finałowe dotyczące walki o trzecie miejsce:
> głosujemy od dzisiaj do niedzieli, 05.12, do godz. 21 na zasadzie podobnej jak do tej pory:
3 pkt - jeden-bohater
2 pkt - drugi-bohater
1 pkt - trzeci-bohater
> w niedzielę ok. 22 podam wyniki i dwie osoby z najmniejszą ilością punktów będą walczyły między sobą od 6 do 12 grudnia (będziecie podawali imię osoby, która wg Was powinna przejść i trzeba będzie podać powód: możecie podawać ten sam powód przez cały tydzień, ale wpisanie samego imienia nie będzie się liczyło!), bohater który zdobędzie od dzisiaj do 05.12 najwięcej punktów jest "bezpieczny",
> 12.12, ok. godz. 22 podam wyniki i stanie się jasne, kto zajął trzecie miejsce :)
> w dniach od 13 do 22 grudnia (a więc przez 10 dni), do godz. 21, odbędzie się głosowanie na takiej samej zasadzie jak to o trzecie miejsce między bohaterem, który w przyszłym tygodniu zdobędzie najwięcej głosów a tym, który wygra walkę w kolejnym tygodniu,
> 22.12, ok. godz. 22 podam imię zwycięzcy i ranking 29 bohaterów, na których głosowaliśmy podczas całej naszej zabawy :)
> w przypadku, gdyby się zdarzyło, że liczba głosów na każdą postać jest taka sama, to głosowanie zostanie przedłużone.
Zasady jeszcze będę przypominała (mam nadzieję, że za bardzo nie namieszałam, ale finał przecież musiał się odbyć na troszkę innej zasadzie, niż cała gra do tej pory ;P), a jak na razie zapraszam do głosowania :)
LISTA FINALISTÓW:
Eric Northman
Jessica Hamby
Pam Swynford De Beaufort
Jako, że z całej trójki lubię tylko i wyłącznie Jessice, także mam nadzieję, że zrozumiecie, iż głosuje tylko na nią.
3 - Jessica
3 Eric
2 Pam
1 Jessica
Zapraszam na http://www.filmweb.pl/serial/Gotowe+na+wszystko-2004-140235/discussion/Interesuj acy+facet+gotowych+na+wszstko,1480737?page=4
3 pkt - Pamela Swynford De Beaufort
2 pkt - Jessica Hamby
1 pkt - Eric Northman