W temacie na FW może być do 1000 odpowiedzi, więc przenoszę naszą zabawę już do
nowego tematu, żeby przypadkiem nie zabrakło miejsca w trakcie tygodniowego
głosowania :)
WYNIKI NOMINACJI są następujące:
Detektyw Andy Bellefleur - 17
Terry Bellefleur - 7
Sophie-Anne Leclerq - 4
Żegnamy więc kuzynów Bellefleur i głosujemy dalej - przypominam, że za tydzień
odpadnie aż troje bohaterów i zaczynamy głosowanie na wielką dziesiątkę "Czystej Krwi"
XD
Lista na ten tydzień:
Alcide Herveaux
Eric Northman
Franklin Mott
Godric
Jason Stackhouse
Jessica Hamby
Lafayette Reynolds
Lorena Krasiki
Maryann Forrester
Pam Swynford De Beaufort
Russell Edgington
Sam Merlotte
Sophie-Anne Leclerq
Zapraszam :)
Godric - gdyż miał ok. 2000 lat i znudziło mu się wampirze życie. Russell ma ok. 3000, i bawi się przy tym świetnie.
Jason Stackhouse - Za całokształt. Rola serialowego błazna może i czasem bawi, ale zazwyczaj poziomem nie odstaje od siostry
Jako, iż Filmweb sprawia problemy przy próbie wysyłania prywatnych wiadomości, tutaj wypada mi napisać do założycielki tematu...
Coś mi się nie zgadzało, a że stron tu niewiele, nie było wielkiego problemu. Odnośnie liczenia głosów (w myśl zasady, iż 'władzy' na ręce zawsze warto patrzeć) Wszystko się zgadza, nie licząc trzech postaci:
Pam Swynford De Beaufort - wpisałaś 39, ja doliczyłem się 35 (nic to jednak w istocie nie zmienia)
Lorena Krasiki - wpisałaś 19, ja zauważyłem 22 (też nie zmienia za wiele)
Maryann Forrester - tu liczenie było nader proste, bo raptem 5 osób na nią głosowało. Wpisałaś 12, ja widzę punktów 15.
A to już stawia ją na równi z Russellem.
Niby nic, bo nadal jest nominowana (a widząc po głosach, marne szanse ma dostania się do ostatniej dziesiątki :( ), to jednak rzuciło się mi to w oczy. Tak więc tylko odnotowuję, mając nadzieję, iż to jednorazowe niedopatrzenie.
Pozdrawiam
Przepraszam strasznie, jeśli zaszła taka pomyłka, bo zawsze liczę bardzo dokładnie (i to nie "w głowie", bo wszystko po kolei wpisuję do Excela) - chyba jednak wczorajsze 12 godzin na uczelni dało mi się we znaki... Mogłabym dodać teraz do listy nominowanych Russella w takim razie, ale już widać, iż nie miałoby to sensu.
Jeszcze raz przepraszam i następnym razem będę liczyła dwa razy ;)
Dziękuję za zwrócenie uwagi i pozdrawiam :)
SAM MERLOTTE - nie przepadłam za nim od samego początku, ale pod koniec trzeciego sezonu przeszedł samego siebie [x2]
WYNIKI NOMINACJI:
Maryann Forrester - 27
Jason Stackhouse - 17
Sam Merlotte - 16
Godric - 8
Sophie-Anne Leclerq - 2
Niestety do finałowej dziesiątki nie dostali się Maryann Forrester, Jason Stackhouse i Sam Merlotte.
Żegnamy tę trójeczkę i głosujemy dalej :)
OTO FINAŁOWA DZIESIĄTKA WASZYCH ULUBIEŃCÓW:
Alcide Herveaux
Eric Northman
Franklin Mott
Godric
Jessica Hamby
Lafayette Reynolds
Lorena Krasiki
Pam Swynford De Beaufort
Russell Edgington
Sophie-Anne Leclerq
No, no - pozostał tylko jeden człowiek (choć w końcu i on okazał się "wiedźmą" ;]), jeden wilkołak i aż osiem wampirów - jak my kochamy te krwiożercze bestie ;P
Zapraszam do głosowania i dziękuję Wszystkim uczestnikom za dotychczasową grę - mam nadzieję, że zostaniecie do końca :)
Pozdrawiam Was!
3 pkt - Lafayette Reynolds
2 pkt - Russell Edgington
1 pkt - Pam Swynford De Beaufort