Proponuję taką małą zabawę dla fanów serialu :)
Otóż poniżej znajduje się lista bohaterów. Głosujemy na trzy osoby w taki sposób:
np.
Eric - 3 pkt
Pam - 2 pkt
Lafayette - 1 pkt
W piątki punkty będą sumowane i dwie osoby z najmniejszą ilością punktów (jeśli
będzie kilku bohaterów z tą samą punktacją, to oczywiście będzie więcej niż dwóch)
będą nominowane - przez weekend będziemy głosowali na tego bohatera, który ma
odpaść (łącznie z uzasadnieniem!).
Głosować można RAZ DZIENNIE!
Sądzę, że na początku odpadnie sporo osób, ale później walka zrobi się bardziej zacięta
;]
Lista:
1. Sookie Stackhouse
2. Bill Compton
3. Eric Northman
4. Jason Stackhouse
5. Sam Merlotte
6. Tara Thornton
7. Lafayette Reynolds
8. Jessica Hamby
9. Pam
10. Maryann Forrester
11. Terry Bellefleur
12. Arlene Fowler
13. Hoyt Fortenberry
14. Detektyw Andy Bellefleur
15. Tommy (brat Sama)
16. Adele 'Gran' Stackhouse
17. Sophie-Anne Leclerq
18. Lorena
19. Alcide Herveaux
20. Crystal Norris
21. Debbie Pelt
22. Magister
23. Russell Edgington
24. Talbot
25. Jesus Velasquez
26. Franklin Mott
27. Godric
Zapraszam! :)
3 pkt - Eric Northman. Normalnie "kocham" tą postać, bo Eric mnie tak pozytywnie rozpie...la, że szok.
Tyle jest w gościu zabawnych kontrastów...
Jak kąpiel, to koniecznie w wanience, z wikińską muzyczką i zapachowe świeczuszki, hihiXD
Dopiero co przed chwilką zeżarł na żywca człowieka niczym ja udko kurczakaXD, po czym martwi się, iż przez krewkę pasemka mu nie wyjdąXD
Rozpaczliwie próbuje wkręcić Russellka w kolejny numer pt. "Zniszczę Cię, albo zginę próbując" XD, kiedy nagle dzwoni mu pocieszna melodyjka z komórki - „Ain't We Got Fun?” ;) MISZCZU.
2 pkt - Terry Bellefleur - Ubóstwiam Tery'ego, bo Arlene nigdy i nigdzie nie znajdzie lepszego;)
1 pkt - Russell Edington - Jest zabawnym psycholkiem, którego czarny humor mnie całkowicie zadowala;)
Kurde, w zasadzie to teraz zmieniam zdanie i myślę, że byłoby fajnie, gdyby Król przeżył;)
Ale jak jednak ducha wyzionie, to tyź zła nie będę. Zemsta powinna się dopełnić, nie ma to tamto sramto;)
Dobra, już nawet nie o erysiowy odwet chodzi, ino o przyszłość ludzkości, by jako totalne marionetki wampajersów nie skończyłyXD
Albo kto kogo pierwszy zlikwiduje...
Wyniki są następujące:
Eric Northman - 68
Jessica Hamby - 46
Alcide Herveaux - 39
Pam Swynford De Beaufort - 32
Franklin Mott - 27
Godric - 27
Bill Compton - 26
Sam Merlotte - 25
Hoyt Fortenberry - 24
Jason Stackhouse - 22
Lafayette Reynolds - 21
Sophie-Anne Leclerq - 20
Russell Edgington - 18
Lorena Krasiki - 13
Maryann Forrester - 13
Magister - 9
Terry Bellefleur - 9
Detektyw Andy Bellefleur - 7
Amy Burley - 6
Tommy Mickens - 4
Talbot - 0
A więc nominowani do "odejścia" są:
> kolejny tydzień z rzędu, ukochany Russella, przebywający aktualnie w pięknej kryształowej urnie - TALBOT,
> zmiennokształtny, buntowniczy brat Sama Merlotte - TOMMY MICKENS,
> uzależniona od 'V', ex-dziewczyna Jasona, zamordowana przez Rene - AMY BURLEY.
Głosujemy do niedzieli, do godz. 21 - odpadną dwie osoby :]
Zapraszam :)
P.S. Już teraz chciałabym Was prosić o troszkę skrócone głosowanie w przyszłym tygodniu - będzie ono trwało nie do piątku, a do godz. 21 w czwartek, a głosowanie na osoby, które mają odpaść będzie trwało od podania wyników w czwartek do - standardowo - niedzieli, godz. 21.
Przepraszam za te zmiany, ale mam mały wyjazd :)
Amy - nie przepadałam za tą postacią, w sumie byłam zadowolona jak już się jej pozbyli z obsady, żal mi było tylko Jasona.
Poza tym lubię Talbota i Tommy'ego ;)
do odejścia AMY
A na następny tydzień :
jessica - 3 pkt
Eric - 2 pkt
Franklin - 1 pkt
Talbot - gdyż, pomimo miłych dla ucha przekleństw i narzekań mówionych w ojczystym języku, ograniczał 'króla', i robił mu głupie wyrzuty, gdy ten snuł plany i działał, zamiast siedzieć w wygodnej willi i się tylko mizdrzyć do zniewieściałego małżonka.