PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74716
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Zwiastun 7x09

ocenił(a) serial na 10

https://www.youtube.com/watch?v=X46sTR9q6mc

Bill wygląda dalej na chorego. Ta rozwijająca się w ekstremalnym tempie choroba jakoś zwolniła.
Czy mi się wydawało czy na końcu Eric startuje do lotu z Sookie?

ocenił(a) serial na 6
sybilla_filmweb

A Jessica całowała się z Adilyn? :D ewentualnie z Jamesem, ale mocno wątpię, raczej dadzą Jamesa z Lalą już na stałe jako szczęśliwe zakończenie. Z Sookie wszyscy przewidują że będzie z Billem, ale założę się że zrobią jakiś ultimate twist, albo umrze albo jakiś zaskakujący związek nam pokażą, może Eric ale wątpię. Bill umrze poświęcając się czy coś w tym stylu, to takie amerykańskie. I na pewno dostęp do lekarstwa uzyskają wszyscy chorzy, ekipa Eric Bill Sookie bohatersko wykradnie krew Sarah. Przewiduję że finał będzie raczej kiepski :D

ocenił(a) serial na 8
czerwona_pantera

Jess całowała się z Jamesem dlatego Lafayette tak spoglądał spod byka ;)

ciumsco

Ale to mógł być, na przykład, pożegnalny pocałunek w policzek.

Bernee

Spoiler.

Yes! Yes! Wreszcie udało mi się nie pomylić na tej stronie! :)

ocenił(a) serial na 7
sybilla_filmweb

Czy dobrze zauważyłam, że Jason dostaje od Hoyta? Czyżby reaktywacja Hoyt-Jessica?

użytkownik usunięty
Olaa

Tak, też mi się wydaje, że to Hoyt. Zawsze lubiłam Jess i Hoyt'a :).
Ale teraz Jess ciągle płacze i strasznie mnie irytuje w tym sezonie. Chyba żadnego pomysłu na jej postać nie mieli i parę odcinków temu byłam przekonana, że się z nią pożegnamy...

ocenił(a) serial na 9
sybilla_filmweb

Czekam z niecierpliwością na dwa ostatnie odcinki. Zwiastun zapowiada się ciekawie. Obstawiam śmierć Billa, który sądząc po retrospekcjach chyba tęskni za żoną, poza tym jak mówi w zapowiedzi: "Smierc to wszystko czym jestesmy i tylko to mozemy jej dać."
Nie zrozumiałam dokładnie co mówi Eric : "Wybacz jej, Sookie (?)" tuz przed tym jak Sookie zaprasza go do wejścia do domu. Mam nadzieję, że finał będzie Eric - Sookie, choć po ostatnich akcjach, Sookie jednak nie zasługuje na Erica.:) Przemiana Sookie wchodzi w grę (fotosy zwiastujace sezon 7 to sugerują)
Wydaje mi sie, że Pam też zginie. Sama aktorka grająca jej rolę - Kristin van Stratten (chyba nie przekreciłam nazwiska) w jednym z wywiadów wyznała, że prosiła scenarzystów o śmierc dla Pam, opowiadała też o ostatnich scenach z Erickiem - że kosztowały ją sporo łez - były bardzo emocjonujace. Pozostaje poczekać jeszcze pare godzin i prawie wszystko sie wyjaśni

sybilla_filmweb

Eric faktycznie odlatuje z Sookie:)
Ja jeszcze wyłapałam zdanie : "Istnieje swiatlo, ktore nas wciaga, czy ona pozostanie w ciemnosci?" , zamiast "Wybacz jej Sookie" zrozumiałam coś o dawaniu "Ja to dam Sookie" (???) - z duzym znakiem zapytania. Wybaczenie tez brałam pod uwagę, ale pytanie kto ma wybaczyć i co??