Wyjechał chyba na Alaske (?!) już nie pamiętam. Prosił Jessice by go zauroczyla tak by nie pamiętał ani jej ani Jesona. Po czym w którymś odcinku było jak wyjeżdża, nawet podczas wyjazdu zaczepia go Jason ale Hoyt go już nie pamięta. Więcej już ostatnio o nim chyba nic nie było.
Rozumiem że i Jess chciał zapomnieć ale o Jasonie, przyjacielu od małego :-o Trochę to cienkie jak na faceta.
Baby facetów rzucają w gorszych okolicznościach, a on zachował się jak rycząca baba. Jess poradziła sobie dużo lepiej, a też nie pozwalał jej o sobie zapomnieć.
On się tak mazgaił nad jedną dziewczyną, a Jeson tony dziewczyn, kilka zginęło a jakoś daje radę :-P
Nie wymawiaj imienia Crystal, bo od razu mi się przypomina ta wywłoka i mam ochotę obniżyć TB średnią. Właśnie obniżyłam (nie ze względu na Crystal;-) z 9 na 7.
On nie miał żadnej normalnej laski, same wywłoki. Szkoda, że nie wziął się za tą cycatą cnotkę niewydymkę, co mamusia Hoyta chciała z Hoytem zeswatać. To by były akcje:-)
Jaki tam biedny., on lubi laski z iq termosu, najmądrzejsza jego laska to Sarah Palin (sic!) Newlin. Ta to jest lepsza cwaniara i Jasona wydyma, zamiast on ją.