PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74724
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

co sie dzieje z hoytem?

użytkownik usunięty

bo jakos nie moge sobie przypomniec jego znikniecia

użytkownik usunięty

Wyjechał na Alaskę bodajże, to chyba w poprzednim sezonie było

Wyjechał chyba na Alaske (?!) już nie pamiętam. Prosił Jessice by go zauroczyla tak by nie pamiętał ani jej ani Jesona. Po czym w którymś odcinku było jak wyjeżdża, nawet podczas wyjazdu zaczepia go Jason ale Hoyt go już nie pamięta. Więcej już ostatnio o nim chyba nic nie było.

Jessica_TB

To była przykra scena kiedy chciał zapomnieć o Jasonie i Jessice. Pipa a nie facet:/

alien_2

Rozumiem że i Jess chciał zapomnieć ale o Jasonie, przyjacielu od małego :-o Trochę to cienkie jak na faceta.

Jessica_TB

Baby facetów rzucają w gorszych okolicznościach, a on zachował się jak rycząca baba. Jess poradziła sobie dużo lepiej, a też nie pozwalał jej o sobie zapomnieć.

alien_2

On się tak mazgaił nad jedną dziewczyną, a Jeson tony dziewczyn, kilka zginęło a jakoś daje radę :-P

Jessica_TB

Bo Jason się nie rozczulał, po prostu pie*rzył je :D

modestmaiden

Hahaha zapewne, ale na Amy i Crystal chyba mu trochę zależało ;-)

Jessica_TB

Po Amy chyba długo nie płakał z tego co pamiętam :P

Jessica_TB

Nie wymawiaj imienia Crystal, bo od razu mi się przypomina ta wywłoka i mam ochotę obniżyć TB średnią. Właśnie obniżyłam (nie ze względu na Crystal;-) z 9 na 7.

Binula

Też nie lubiłam Crystal, niezła z niej bitch była.

modestmaiden

On nie miał żadnej normalnej laski, same wywłoki. Szkoda, że nie wziął się za tą cycatą cnotkę niewydymkę, co mamusia Hoyta chciała z Hoytem zeswatać. To by były akcje:-)

ocenił(a) serial na 8
Binula

Biedny chłop z niego ;/

bright_sky

Jaki tam biedny., on lubi laski z iq termosu, najmądrzejsza jego laska to Sarah Palin (sic!) Newlin. Ta to jest lepsza cwaniara i Jasona wydyma, zamiast on ją.

ocenił(a) serial na 8
Binula

"iq termosu' haha :D