PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74725
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

masakra

ocenił(a) serial na 1

jestem fanka filmow o waprirach ale ten serial to jakas totalna pomylka od kiedy kly wychodza z dwojek??????!!!!!!!!! brak slow do reszty odradzam ten serial szczeze u mnie ma 0/10

ocenił(a) serial na 9
irlandia

A ty widziałeś jakiegoś prawdziwego, wampira że wiesz w którym miejscu ma kły?????

ocenił(a) serial na 10
Yordi

a co jak wampir nie ma kłów? ;p

http://www.shades-of-night.com/larp/fang3.gif ;p

ocenił(a) serial na 7
irlandia

Jeśli uzębienie wampirów w tym serialu jest dla Ciebie najważniejsze, to rzeczywiście, straszny ten serial jest. Zgadzam się, mnie też to się nie podobało. Ale z drugiej strony to dla mnie jedyny minus tego serialu :D

ocenił(a) serial na 8
irlandia

Ciesz się, że gryzą nosami, w końcu to Nosferatu!!!

ocenił(a) serial na 8
irlandia

irlandia, twierdzisz, że jesteś fanką filmów o waprirach. Ale czy mogłabyś podać jakieś przykłady filmów o tych "waprirach"? Nie wiem niestety jak taki waprir powinien wyglądać. I co to w ogóle są te wapriry?

:)

ocenił(a) serial na 8
irlandia

noo, kły z dwójek...poważna sprawa... Ja myślę, że trzeba wystosować jakieś pismo w tej sprawie. Nie wiem,
może do Urzędu Skarbowego, bo tam donosy lubią. Podkablujemy, że Ball zrobił wampirom kły z dwójek.

irlandia

Kurcze normalnie tylko czytam opisy by się pośmiać z tego co ludzie wymyślą, jednak w tym momecie zastanawia mnie mnie myśl która napisałaś łącząc ją ze słowami "jestem fanka filmow o waprirach".
Nie jestem w stanie siebie uznac za znawcę, fanem też niebardzo choć poogladać lubie tego typu rzeczy...

W filmach o wampirach kły w miejscu dwójek są nie na miejscu, co powiedzieć zatem o filmach w których trafiają się kły na miejscu jedynek, lub pojedyńcze sztuki...

Polecam troche także poczytać o mitologi słowiańskiej kierując uwagę na słowo "Wompierz"

P.S. Jak to moja znajoma się zastanawała, może jesteś STOMATOLOGIEM i poprostu wiesz coś czego my niewiemy???