jestem fanka filmow o waprirach ale ten serial to jakas totalna pomylka od kiedy kly wychodza z dwojek??????!!!!!!!!! brak slow do reszty odradzam ten serial szczeze u mnie ma 0/10
A ty widziałeś jakiegoś prawdziwego, wampira że wiesz w którym miejscu ma kły?????
a co jak wampir nie ma kłów? ;p
http://www.shades-of-night.com/larp/fang3.gif ;p
Jeśli uzębienie wampirów w tym serialu jest dla Ciebie najważniejsze, to rzeczywiście, straszny ten serial jest. Zgadzam się, mnie też to się nie podobało. Ale z drugiej strony to dla mnie jedyny minus tego serialu :D
irlandia, twierdzisz, że jesteś fanką filmów o waprirach. Ale czy mogłabyś podać jakieś przykłady filmów o tych "waprirach"? Nie wiem niestety jak taki waprir powinien wyglądać. I co to w ogóle są te wapriry?
:)
noo, kły z dwójek...poważna sprawa... Ja myślę, że trzeba wystosować jakieś pismo w tej sprawie. Nie wiem,
może do Urzędu Skarbowego, bo tam donosy lubią. Podkablujemy, że Ball zrobił wampirom kły z dwójek.
Kurcze normalnie tylko czytam opisy by się pośmiać z tego co ludzie wymyślą, jednak w tym momecie zastanawia mnie mnie myśl która napisałaś łącząc ją ze słowami "jestem fanka filmow o waprirach".
Nie jestem w stanie siebie uznac za znawcę, fanem też niebardzo choć poogladać lubie tego typu rzeczy...
W filmach o wampirach kły w miejscu dwójek są nie na miejscu, co powiedzieć zatem o filmach w których trafiają się kły na miejscu jedynek, lub pojedyńcze sztuki...
Polecam troche także poczytać o mitologi słowiańskiej kierując uwagę na słowo "Wompierz"
P.S. Jak to moja znajoma się zastanawała, może jesteś STOMATOLOGIEM i poprostu wiesz coś czego my niewiemy???