Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74871
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

fajniutki plakat
a serialik chyba o lekarzach bo jest coś o krwi
a obsada ? znam tylko jedną osobe Stefana Mulyer
to ten z Europa da się lubić ?
Pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 7
luacas

masz 100% racji to serial o dwóch lekarzach którzy ratują życie jednej z głównych bohaterek. No i główna rola przypada Stefanowi z m jak miłość ( i Europa da się lubić) ;/ ;/;/;/;/;/!!!

ocenił(a) serial na 7
kama_t26

Hi, hi (świetna metafora) Tak, tak tylko, że główna bohaterka nie może się zdecydować, który z lekarzy jest lepszym specjalistą i któremu ma zaufać w kwestii leczenia. Oficjalnie terapię prowadzi Stefan, ale czasem ona konsultuje się też z tym drugim:)

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

No tak, bo jeden chce jej wszczepić serce szympansa, a drugi renifera...;p

luacas

hahahahahaha xD no fajnie, fajnie ;D widziałam, że skądś kojarzę tego Stefka xD brawo ;)

quentinka

Jednak obaj panowie stawiają jednoznaczną diagnozę- główna bohaterka cierpi na bardzo szczególną i cenną dla współczesnej medycyny chorobę mózgu, dlatego poddają ją wnikliwym badaniom i wywiadom środowiskowym. xD

Meave_Black

Do tego dochodzi też choroba serca...

ocenił(a) serial na 7
jagosiek

Wyniki badań nad chorobą mózgu dziewczyny budzą zainteresowanie 2 dyrektorów konkurujących ze sobą szpitali.

Platynowa

aha no tak sobie myślałem bo przecież blod to chyba krew co nie ?
a na zdjęciach jakiś taki troche niepodobny, chyba włosy zapuścił
a z tego co mówicie serialik nawet fajny
tamten drugi ten blondyn znam go ? chyba jakiś szwed bo nazwiska nie moge odczytać
pozdrawiam ! i dzięki za odp

luacas

Boże, ale marna prowokacja...

pkjm

prowakacja czego ?
serialu ?

ocenił(a) serial na 9
pkjm

nie mam słów

ocenił(a) serial na 7
podpalona

Mi ta wymiana zdań pasuje do Jasona z True Blood.

podpalona

to po co się odzywasz skoro nie masz słów ?
a tego Jensona to ja znam ?
Pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 7
luacas

I my, fani Tru Blood pozdrawiamy trola!!!

luacas

No ten Jason to pielęgniarz, który opiekuje się pacjentką, gdy Stecio gra w M jak Miłość, a ten Szwed odśnieża Szwecję.
No i ogólnie to dużo wątków związanych ze szpitalem, zważając na fakt, ze główna bohaterka, była w nim tylko raz.
Oj, komuś nie wyszła prowokacja. ;) Dostarczasz nam tylko powodów do śmiechu.

Reglisse

Ale miałem racje z tym szwedem :)
troche dziwne że to jest serial o doktorach skoro główna bohaterka była tam tylko raz
oj coś wam się chyba pomyliło
Pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 7
luacas

No wiesz - medycyna alternatywna.

Madeleine_filmweb

z domieszką naturalnej, bo wiesz oni ją długo w lesie leczyli, tak gdzieś cały pierwszy sezon, potem bidulka trochę przemarzła to jej w drugim hotel wynajęli, a teraz na nowo oswajają ja z otoczeniem i wystawiają na słońce, może w 4-tym dowiozą ten śnieg od Szweda to się znowu klimat zmieni

butterfly24

nie, nieee, w czwartym Szwed straci pamięć i główna bohaterka będzie go leczyć. Rozstanie się ze Stefciem z M jak Miłosc, bo on musiał się poświeć nakecaniu tego serialu i w tym pojawac się będzie bardzo rzadko.
Nie martw się, brat głównej bohaterki też był tylko kilka razy w szpitalu. Oni tam mają inne spzitale i jedna wizyta równa sie 10 odcinków.