Ja obejrzalam tylko 2 odcinki 1 sezonu i wylaczylam.. Moze potem sie rozkreca, ale straszny shit jak na poczatek.. Nie mam pojecia czym tutaj tak sie wszyscy ekscytuja. Sa lepsze filmy.. Pozdr
No to jak nie widziałaś całego to co się wypowiadasz głupio.
I jeszcze oceniasz serial po 2 odcinkach,gratuluje głupoty bo naprawdę nie często się ona zdarza aż tak.
ha ha ha. Wiesz, naprawde przejelam sie tym Twoim jakże poruszającym wywodem;ppp Sadząc po tym jakie seriale oglądasz, nie mam pytań...
Człowieku, mnie na prawde nie interesuje Tw zdanie.. Nie wciągnał mnie ten film i przestan sie pieklić, bo chce mi sie smiać. :)
A mnie nie interesuje twoja ocena.
Ale żeby coś ocenić to trzeba obejrzeć więcej odcinków ,a nie dwa.
Żałosna jesteś,dobra kończę dyskusje z takim trollem jak ty.
Szykuj się lepiej do szkoły,bo mało wakacji ci zostało dziecko.
Haha Sądząc po poziomie powyższej wypowiedzi, to wlaśnie z dzieckiem rozmawiam:), bo dzieci denerwuja się jak cos nie idzie po ich myśli. Ja przynajmniej nie obrzucam kogos wyzwiskami, dlatego, że jest innego zdania. A tak na marginesie- tutaj nie tylko akurat ja jestem zadziwiona fascynacją takich osob jak Ty tą żałosną parodią filmów o podobnej tematyce. Wiele osób wyłączyło ten serial, po obejrzeniu kilko odc, bo tego po porstu nie da sie oglądać! Przyjemnego seansu życzę:)
To ciekawe bo ten serial ma wielu fanów i to nie są zdesperowane gimnazjalistki jak ty.
"haha"...
Amen,krzyżyk na drogę.
Jeżeli jesteś miłośniczką seriali typu 90210, czy Zbuntowani, to wcale się nie dziwie, że nie trafia do Ciebie TB. To bardzo dobry, odważny, pełen kontrowersji serial dla dojrzałej widowni. Nie trafi do każdego, nie każdy potrafi go zrozumieć.
Łatwiej przecież wyłamać się na samym początku, oceniać niemalże bezpodstawnie i wchodzić w dziecinne kłótnie o serialu którego się NIE zna.
Nie rozumiem w ogóle co robisz na forum TB, a zwłaszcza w tym temacie, bo z żadnej strony nie jest on skierowany do CIebie.
Mimo, że uwielbiam ten serial, chyba z przykrością muszę się zgodzić. Jak zawsze czekałam z niecierpliwością na nowe odcinki w tym sezonie potrafię sobie odpuścić i oglądać po 2-3 naraz... Szkoda
Zgadzam się, ten sezon był najsłabszy, miejmy nadzieję, że 6 wyjdzie im lepiej :D
No niestety muszę się zgodzić... Zaczęło się dość ciekawie, ale niestety same Wampiry nie wystarczyły. Trzeba było, jak to zwykle w amerykańskich produkcjach bywa, dołożyć kupę bzdur. Przez to serial traci (moim zdaniem) na oryginalności i już mu momentami bliżej do Pamiętników Wampirów - które notabene, też dość dobrze się zaczęły, a skończyły na dużej papce wszystkiego i niczego...