PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=673541}

Długa noc

The Night Of
2016
7,7 28 tys. ocen
7,7 10 1 28114
7,6 28 krytyków
Długa noc
powrót do forum serialu Długa noc

Mianowicie, kobiecie zadano 22ciosy nożem, całe łóżko było uwalonę krwią, nawet ściana była zabryzgana. A czy ktoś zwrócił uwagę w jakim stanie był Naz gdy obudził się w kuchni? Był czysty! A przecież po tak krwistej nocy, powinien być, tak jak łóżko czy ściana, powinien być cały uwalony krwią, a on jest czysty, koszulka, twarz, spodnie. I ten mały szczegół który został pominięty przez Policje, świadczy o tym że Naz jest niewinny :)

PS: No chyba że wziął w międzyczasie prysznic po czym poszedł do kuchni się zdrzemnąć. Ale wtedy jego ręka nie byłaby brudna, prawda :)

Dobra, wręcz bardzo dobra historia.

ocenił(a) serial na 8
kris_020

Dokladnie, też to zauważyłam.2czoraj skończyłam oglądać.Ale myślę, że twórca najmniej chodziło o to, by dowieść czy jest niewinny czy nie. Bardziej, by pokazać jak wiele zależy od innych, ludzi, którzy całymi dniami wykonują pracę, po prostu, i niekoniecznie chce im sie walczyć o podejrzanego.Czasem łatwiej i szybciej jest go przymknąć i zamknąć sprawę. I mamy tu ukazany problem z kilku stron, funkcjonariuszy policji, rodziny podejrzanego, samego podejrzanego, kumpli z więzienia, itd Świetny serial.