PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153439}

Daleko od noszy

2003 - 2008
5,4 34 tys. ocen
5,4 10 1 33882
6,0 8 krytyków
Daleko od noszy
powrót do forum serialu Daleko od noszy

Daleko Od Noszy Wraca

ocenił(a) serial na 10

Po roku nieobecności do Polsatu wraca kultowy serial komediowy "Daleko od noszy". Wielbiciele siostry Basen (Hanny Śleszyńskiej), dr Kidlera (Pawła Wawrzeckiego), Ordynatora (Krzysztofa Kowalewskiego), dr Wstrząsa (Krzysztofa Tyńca), dr Basena (Piotra Gąsowskiego) i najpiękniejszej polskiej lekarki dr Karinki (Anny Przybylskiej) będą mogli śledzić dalsze perypetie swoich ulubieńców. Reforma służby zdrowia przeniosła ich teraz w nowocześniejsze otoczenie, gdyż dzięki dotacji z Unii Europejskiej ich szpital został wyremontowany i wyposażony w nowy sprzęt. Do wesołej ekipy szpitalnej dołącza kilku nowych bohaterów, wśród których pojawia się biznesmen cwaniaczek (Jerzy Kryszak), sanitariusz Słowikowski (Maciej Wierzbicki) oraz przystojny dr Kraśnik (Rafał Rutkowski), który wprowadzi wiele zamieszania w życiu uczuciowym żeńskiego personelu szpitala. W serialu pojawi się też piękna pani adwokat - Joanna Koroniewska. Serial nadawany będzie od 13 marca, w każdą sobotę o godz. 19.30.

ocenił(a) serial na 10
2903

Mam nadzieję że ten sezon będzie lepszy.

użytkownik usunięty
2903

Nooo, ja mam złe przeczucia. Nowych aktorów albo nie znam, albo nie lubię,
wpakują pewnie nowe, przydługie i niepasujące muzyczki, a znając Polsat
kolory będą jeszcze bardziej jaskrawe...
Życzę serialowi jak najlepiej, ale chyba jednak rozsądniej byłoby zostawić
go w spokoju.

scenografia sie zmieni?? ;/ mam nadzieje, ze chociaż smiechy zostawia stare, bo one choc krotkie, to ciekawe. Zreszta w innych produkcjach tego rezysera byly chyba nawet takie same i zawsze na plus + . Super serial

2903

Kryszak grał kiedyś psychiatrę, a teraz biznesman?

Kamill

Jak juz wspominałem nie potrzebnie wrócili gdyż nowe odcinki są bardzo słabe.

Azad

Azad dokładnie