PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153439}

Daleko od noszy

2003 - 2008
5,4 34 tys. ocen
5,4 10 1 33882
6,0 8 krytyków
Daleko od noszy
powrót do forum serialu Daleko od noszy

Która pani jest waszą faworytką?

Deyan

Sure, Magdalena Mazur ;)

cOOba

Przybylska. Reszta to przeciętniaki. W 15 minut na ulicy dużego miasta znalazłbym kilkanaście ładniejszych kobiet niż np Magda Mazur czy inne "piękne" z tego serialu. Laskami z "Daleko od noszy" podniecają się tylko wieśniaki bez gustu.

ocenił(a) serial na 9
yossarian84

Nie ma to jak inteligentna odpowiedź...

fauzi

No odpowiedź jest stwierdzeniem faktu po prostu. Żal mi ludzi bez gustu, którym podobają się takie przeciętne kobiety.

ocenił(a) serial na 9
yossarian84

A nie przeszło Ci przez głowe że to co się Tobie podoba nie musi podobać się innym? Piękno jest rzeczą gustu Przyjacielu.

fauzi

Przeszło mi to przez głowę i jeśli ktoś napisze że mam kiepski gust, to to uszanuję i nie będę przeżywał tak jak ty.

ocenił(a) serial na 9
yossarian84

Ja przeżywam?? To nie ja nazywam wieśniakami ludzi którzy mają inny gust niż ja.

yossarian84

Do Przybylskiej nic nie mam, (choć do Magdaleny Mazur się nie umywa ;)) ale śmiać mi się chce, jak pożal się Boże znawca urody kobiecej wytyka innym brak gustu, samemu/ej go nie mając !

ocenił(a) serial na 6
Deyan

Eugenia Basen

ocenił(a) serial na 7
Deyan

Pilegniarka Magda

użytkownik usunięty
Deyan

Magda Mazur-pierwsze miejsce
Ania Przybylska-drugie miejsce

Trudny wybór, ale mimo wszystko Przybylska

Deyan

Wszystkie pielęgniarki są odpowiednio dobrane przez ordynatora, tak więc wybór jest trudny.

ocenił(a) serial na 5
Deyan

Karinka, zdecydowanie.

ocenił(a) serial na 7
Deyan

siostra Magda [chyba, że liczymy Aleksandrę Woźniak, która grała w pierwszych odcinkach dr Zuzannę] - to wtedy ona.

aciddrinker

Zdecydowanie Anna Przybylska

Deyan

Agata Załęcka