PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153439}

Daleko od noszy

2003 - 2008
5,4 34 tys. ocen
5,4 10 1 33882
6,0 8 krytyków
Daleko od noszy
powrót do forum serialu Daleko od noszy

poziom humoru w tym serialu jest na poziomie kilku letniego dziecka

craven_1989____2

Eeeee tam. Jest bardzo zabawny :) A najlepszy jest Kidler :D

craven_1989____2

Zgadzam się. Poziom tego gniota jest żenujący. Mam wrażenie, że jest on tworzony na siłę. Nie da się go zbyt długo oglądać...

ocenił(a) serial na 9
TroPtyN

a właśnie że widzowie od lat udowadniają że jakoś oglądać sie da, co prawda pierwsza seria nie była taka zabawna, ale druga wymiata, mozna nie lubić ale przynajmniej jest oryginalny :D

ocenił(a) serial na 1
CROW_4

Pff co niby ludzie udowadniają? Rozumiem że dla ciebie M jak Miłośc to szczyt polskiej kinematografii bo ludzie to oglądają i głosują na niego w różnych tam plebiscytach. Wiadomo że Polacy są podatni na kicz a ten serial jest doprawdy żenujący. Humor werbalny na poziomie dowcipów o blondynkach, humoru sytuacyjnego nie ma prawie wogóle a przecież w tej kwestii reżyserzy mają bardzo duże pole do manewru przecież to serial o szpitalu! Dlatego w pełni się zgadzam z autorem tego tematu.

ocenił(a) serial na 9
lukasz_8910

a skąd, tego nie powiedziałem, jednak nie znaczy to wcale że nie jest dobry w swojej klasie (czyli głupich seriali kwaziobyczajowych)
uważam że daleko od noszy jest dobry w swojej klasie, i dobrze spełnia swoją role, nie wiem czemu narzucasz od razu co i gdzie ma sie dziać, ten serial w dużej mierze opiera sie na wykreowanych "pokręconych" postaciach, które w dobry sposób wysmiewają polską rzeczywistość, tak naprawde to nie sytuacje w których sie znajdują są zabawne, ale sami bohaterowie...
wcale nie twierdze że sie zanosze smiechem jak to oglądam, i napakowałem sobie mięśnie twarzy na tym serialu bo tak nie jest, akurat mnie taki absurdalny dowcip smieszy i od czasu do czasu prychnę sobie pod nosem, co nie znaczy wcale że serial musi byc od razu zajebiście śmieszny..
co najlepsze przed kilkoma laty w katergorii serial komediowy wygrali Zlotopolscy więc widać że ludzie są rózni..
pisanie że DON jest gniotem to bezsens, ten serial w dużej mierze ma byc gniotowaty bo taką ma konwencje, chcesz obejrzeć "ambitny" humor to nie oglądaj!