Jako samodzielne dzieło - raczej średniak.
Już za miesiąc ukaże się moja recenzja. Zapraszam do przeczytania!
Za kilka dni powinna się pojawić. Jak zwykle ogrom argumentów merytorycznych zmiecie twoją nikłą osóbkę, no, ale cóż. Nasz klient, nasz pan! Do bana już jesteś zgłoszony, więc pakuj manatki sanczo aka aew cośtam aka jakieś konto z forum Deppa.
Z treścią nie mam problemu, w przeciwieństwie do ciebie. A minusować sobie możesz, chyba nie myślisz,że przejmuję się takim odpadem portalu jak ty.
Bana dają modzi, więc bekę będę miał z ciebie jak zaczniesz od nowego save'a;)
Po co wklejasz tu moją reckę? Aby udowodnić jakim idiotą jesteś,a przy okazji wypunktować tłum userów tobie podobnych? Serio, kopiesz sobie grób i ładnie się w nim kładziesz. Mało dostałeś banów za dżezy jakie odwalałeś na forum Deppa z Lari? Mało już kont straciłeś, sancza?
Drama zaczęła się wraz z twoim urodzeniem.
Ale po kiego piszesz mi kim jest ten user, skoro nie o to się rozchodzi, mały kabanosie?
Na forum Deppa był swego czasu taki pogrom,że gdzieś musiałeś się zadekować. Jesteś jak mała usterka, której nie można się pozbyć. Kolejny ban powinien ostudzić twój zapał;)
Nie, twoi starzy;)
A co niby hejtuję? Skąd się wziął ten argument? Żebym czasem nie drążył tematu forum Deppa i twoich byłych kont?:)
Legendą jesteś ty i twoje umiłowanie mojej osoby. Specjalne zakładanie kont, całodzienne szukanie moich tematów i postów, nawet próby zgłaszania mnie. Uroczy jesteś, tępy i pyskaty, ale uroczy. Wielu mi zazdrości takich przydupasów. Można powiedzieć,że jestem królem internetów z dużym gronem anonimowych pionków, którzy co rusz odpowiadają na moje posty. Fandom jak się patrzy. następny Comic Con u mnie na chacie. Szykuj przebranie Gburka!
"Refleksje retarda" - za to kocham polską młodzież i mojego uroczego przydupasa!
Zaniżasz to średnią IQ naszego kontynentu.
A teraz idź już sobie, bo nie dostaniesz chrupki-nagrody, mój paziu
Na twoim tle wypadam co najmniej jak doktor habilitowany nauk ścisłych.
Oookeeej już sobie idę bo w końcu masz tak super argumenty, że kopara mi opadła dwa razy i nie mogę sie pozbierać po tym jak taki werbalny walec jak ty zrobił ze mnie placka....
Chyba rehabilitowany:D
"Podaj mi argumenty czemu jestem debilem" - uwielbiam takie prośby;P