...bardzo dobrze zapowiadający się serial, 1 odc. na TVP1 dardzo dobrze mi się oglądało
tez jestem pod wrażeniem. niezły serial. i ta końcówka dziesiejszego odcinka:
"żebyście tylko mu się nie przyśnili..."
myślałam, ze padnę :)
Ciekawy, inny, dobre efekty i wstawki typu gada dwóch gości a nagle ujęcie jak kawa kapie z ekspresu. Ma być 6 odcinków, więc dobry serial na wakacje.
"Ma być 6 odcinków, więc dobry serial na wakacje."
I to uważam za pewien + , gdyż jestem zdania, że lepiej jak serial ma 6 odcinków, i każdy na jednakowo wysokim poziomie, niż jak serial ma kilkadziesiąt odcinków z czego pierwszych kilka zajebistych, a reszta do d**y...
Jeszcze dodam, że z niecierpilwoscią czekam nastepnego czwartku [podobno David będzie musiał uratować dziecko, które ma zginąć w pożarze]
Bardzo fajny,trzyma w napięciu do samego końca. Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą równie dobre:)
rewelacja juz sie nie moge doczekac kolejnego odcinka!!!!! tylko bez spoilerow mi tu albo dajcie ostrzezenie:)) mam na mysli ten pozar:) heh
pozdr
Nie wiem czym sie tk zachwycacie.
Film nie bł zły, ale aż tak rewelacyjny też nie.
Brakowało mi czegoś bardziej "strasznego", anieżeli ta końcówka.
Nikt tu nie zachwyca sie jego strasznością, bo wg mnie do strasznych nie nalezy, ale to bardzo ciekawa, oryginalna, francuska produkcja, która zasługuje na pochwałę, film poprostu trzyma w napięciu i się podoba
No i cos takiego leci w TVP, także wielkie brawa...
tak jak mowisz p-b-88 zgadzam sie z toba dzis drugi odcinek....... ciekawe co bedzie:))))
Oglądałem I i II odcinek i podobało mi się. Mam pewne skojarzenie z takim serialem co kiedyś leciał - zapomniałem tytułu - koleś dostawał gazetę na dzień następny i też starał się uratować ludzi itp. Co do Nolande to jeśli tylko komuś nie przeszkadza trochę fantastyczna fabuła to ciężko powiedzieć, że film nie jest dobry. Największe plusy takie jak dobre ujęcia i napięcie trzymające do końca zostały już wymienione. No i oczywiście ten tekst, żeby mu się nie przyśnić, jest zabójczy.
SZCZEPCIU0 ten serial to "Zdarzyło się jutro"
a co do "David Nolande" to super serial. Muszę to napisac-brawo TVP za czwartkowy wieczór z serialami. Tylko gdyby jeszcze na TVP2 CSI lecialo o normalnej porze było by super!
Tak to prawda trzeba przyznac ze czwartek w TVP2 jest rewelacyjny 2x Herosi i David Nolande na dobranoc:) szkoda ze sezon tego pierwszego dobiega konca:( no a ten drugi to mini-serial pozdrawiam
Po pierwszym odcinku byłem zainteresowany i obejrzałem następny. Serial jest świetny! Drugi odcinek trzymał w napięciu do samego końca, rewelacja! btw. Mnie też skojarzyło się to z serialem "Zdarzyło się jutro", a w "Heroes" jest facet(w ostatnim odcinku chyba zginął), który maluje przyszłośc na obrazach to również skojarzyło mi się z tym serialem(ze "Zdarzyło się jutro"). Jak widać tamten serial zainspirował wielu naśladowców.