PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Świetny Serial

ocenił(a) serial na 8

Zastanawiałem się długo, czy zacząć oglądać - długo to dla mnie 2 dni, ale co tam :P

Opis, ani to kto gra główną bohaterkę nie było zachęcające dla mnie - i tak, dzisiaj nie było nowych seriali na iitv, więc pomyślałem sobie - a co tam?

No i tak - z początku dość dziwnie, ale akurat przywykłem do klimatu po premierowym odcinku Grimm i Dziewczynie w czerwonej pelerynie.

Serial bardzo mi się spodobał, nie spodziewałem się tego - postacie są bardzo wyraziste, Jennifer w roli córki śnieżki - po prostu super, z początku myślałem że to ona jest śnieżką, tylko nic nie pamięta (ale po jakimś czasie zauważyłem że różnią się od siebie wyglądem :P)

Fabuła fajna, i w sumie wszystko było na poziomie - brakuje mi trochę Humoru, i Mroku ale da się przeżyć.
Nie było żadnych szczególnych zaskoczeń, niczego szokującego - a jednak serial MA TO COŚ!
Lekko tajemniczy, w niektórych momentach dziwny a czasem lekko mdły - jednak razem wszystko wydaje się idealne.

Jestem wielkim fanem LOST'ów, to był mój ulubiony serial więc jak zobaczyłem 'From the writers of LOST' byłem nieźle w szoku, i domyśliłem się czemu aż tak szybko serial wydał mi się być klimatycznym :P

Serial zapowiada się idealnie, i unikatowo - będzie ciekawie.... mam taką nadzieję.
No i jest jeszcze coś ważnego - w serialu jest bardzo dużo postaci, mam nadzieję że pojawią się wątki poboczne.