PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40139
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

śnieżka

ocenił(a) serial na 7

Ze Śnieżki się straszny pasztet zrobił

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Pff nie ma tragedii ta fotka jest całkiem spoko + będą z niej fajne memy, schudłeś chyba nawet <3

Artemisek

Dzięki.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Nie ma za co :*

Artemisek

W sumie...

SORRY ZA OFFTOP...

My dwoje jesteśmy jak Śnieżka i EQ. Nie możemy się "zabić", bo nie możemy bez siebie żyć. Gejowsko brzmi, ale tylko brzmi. Nie jestem ideałem: fizycznie, czy osobowościowo. Skorpion, choleryczny, butny, rządzący się i wk*****jący ludzi dookoła. Robiący, zanim pomyśli. Chciałbym tylko, żeby to każdy tu wiedział. Ale, żeby nasze relaje się poprawiły, wracam do swego poprzedniego avatara.

Co do tematu... Sądzę, że w marcowych odcinkach, zobaczymy ją taka jak sprzed ciąży. Mam przynajmniej taką nadzieję.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Słyszałem o negatywnych wpływach produkcji telewizyjnych na ludzi (Anime i Otaku, i takie tam). Zaczynam się o Ciebie martwić czytając coraz to bardziej przerażające wypowiedzi z twojej strony, a porównywanie samego siebie do Evil Queen hmmm.... .... ... ... biorąc pod uwagę jak wielką kolekcje serc posiada ... ....

michu1945

Ja p_ierdolę.. nie mam pytań.

michu1945

Weź czasami się zastanów zanim coś napiszesz. Nie wiem w co ty pogrywasz, może lubisz taki być, albo po prostu taki faktycznie jesteś. Twoje "słoneczkowanie" i podniecanie się Maleficent jest dziwne na tyle, że gdy czytam twoje wypowiedzi nie wiem czy mam śmiać się czy płakać. Ok, nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że jesteś FACETEM. Twoje wypowiedzi wyglądają tak, jakby pisała je jakaś blond napalona dziunia lub co gorzej, stara ciocia. Ogarnij się, błagam. Każdy na forum potrafi pisać na poziomie, tylko ty jesteś irytujący do granic możliwości. Skończ to słoneczkowanie i chociaż staraj się być mężczyzną z jajami.

ocenił(a) serial na 8
jacob_filmweb

To ich nie czytaj. Ktoś cię zmusza?

michu1945

Nie da się nie czytać tego bełkotu.

jacob_filmweb

To ich nie czytaj. Ktoś cię zmusza?

michu1945

No jeżeli lubisz uchodzić za takiego człowieka to proszę bardzo. Współczuję.

jacob_filmweb

Oczekujesz zmiany ode mnie, ale ja od Ciebie niczego nie oczekuje. Na świecie muszą istnieć dupki, by można było odróżnić osoby miłe, uprzejme itd. "Let it Go", zaakceptuj to.

ocenił(a) serial na 8
jacob_filmweb

Dajżesz spokój. Michu jest, jaki jest. Nudno by było, gdybyśmy wszyscy byli tacy sami. Jeden jest bardziej odjechany, inny mniej i ok. Nie masz obowiązku się z nim zgadzać, ani nawet go lubić, ale pozwól mu być sobą. On też przecież nie jest od tego, żeby spełniać Twoje oczekiwania. Nie podoba Ci się, to go ignoruj, nie odpowiadaj na jego posty. On będzie szczęśliwszy, a i Ty nie nabawisz się niepotrzebnych wrzodów.

ocenił(a) serial na 8
amaze

Przestań gadać bzdury, przecież i tak nie wierzysz w to co napisałaś.

ocenił(a) serial na 8
Artemisek

Nawet jeśli nie wierzy, to ktoś musi być politycznie poprawny. xDDDD

ocenił(a) serial na 8
Artemisek

Trzeba mieć tupet, żeby obcej osobie mówić w co wierzy, a w co nie.

ocenił(a) serial na 8
amaze

Ty za to jesteś obłudna dając ludziom fałszywą nadzieję.

ocenił(a) serial na 8
Artemisek

Artemisek, spasuj. Obrażasz mnie, bo stanęłam w czyjejś obronie. A mój post nawet nie był do Ciebie.

ocenił(a) serial na 10
radzik2929

dajcie spokój , jestem ciekawa czy jeśli któraś z was zaszła w ciąze i urodzila dziecko i się roztyła ciekawe jak byście na to zareagowały .

ocenił(a) serial na 10
MrsVampire

wygląda okropnie od samego początku z krótkimi włosami... w retrospekcjach z długimi była prześliczna.
mnie bardziej denerwuje to, że zrobiła się niesamowicie wkurzająca i zaczęli ją strasznie ubierać- cały czas jakieś golfy i mega nieforemne ubrania skracające szyję i totalnie pogrubiające

użytkownik usunięty
MrsVampire

Wszędzie widzimy sławne kobiety, które miesiąc, dwa po urodzeniu dziecka wracają do pracy i są mega piękne oraz szczupłe, jakby poród był dla nich jak pikuś, a przecież tak nie jest. Pamiętam, że Ellen Pompeo w Grey's Anatomy też była krąglutka po porodzie i trochę jej zajęło zrzucenie dodatkowych kilogramów, więc Ginny też powinna mieć swój czas. Chyba najważniejsze jest to, że ona jest zdrowa i jej dziecko jest zdrowe. :)

ocenił(a) serial na 6
radzik2929

Generalnie to bardziej niż sam wygląd Śnieżki irytuje mnie Jej zachowanie. Już nawet nie chodzi o to jak zachowała się w ostatnim odcinku w stosunku do Emmy (chociaż to było z jej strony okropne, żeby nie powiedzieć podłe), ale o całokształt. W Zaczarowanym Lesie mimo że była dobrą postacią, miała też charakterek. W Storybrooke Jej rola ograniczyła się do bycia żoną i matką. Szkoda, bo Jej wątek wieje nudą...

ocenił(a) serial na 8
radzik2929

o taką Śnieżkę, (chodzi o fryzurkę i makijaż i kolczyki) chciałabym oglądać, i chodzi mi również o te czasy kiedy była przed ciążą

http://papilot2.mykmyk.pl/img/660/0/fryzury-krotkie-14839284.jpg

taka ładna babka, a taką świętoszkę z niej w serialu zrobili (cały czas mi chodzi o ten czas sprzed ciąży)