Aparatura medyczna oraz każda inna zbudowana ludzką ręką nie jest przystosowana do odnotowywania magii, co dowiodła Tamara, niemal cały sezon później. Ludzie stwierdzili, że jest martwy bo mieli jeszcze świadomość tylko tą ze Storybrooke. Klątwę złamano kilka minut później.
Z Mal się zgodzę. Lubię Kirsten BVS.
Tym bardziej, ze wydaje mi się że Hok zrobił jakiś deal z Mal.. :p
On coś za szybko wrócił na powierzchnię.
No fakt, ale z tego co pamiętam śnieżna po zjedzeniu też nie oddychała, więc jej serce nie mogło pracować (więc i pulsu by nie było)... no i wszyscy też myśleli że jest martwa :D
Mi się zdaje że ta klątwa działała po prostu jak jakieś 'zamrożenie'. Ale kto go tam wie, może i był martwy... ;<
A z Maleficent to nie wiadomo, bo ona kręciła TB gdy kręcony był 2b, i pewnie z 3b będzie tak samo, a szkoda :<
Odnośnie tego deala z Mal... no to by było świetne, w końcu się znali :)
True Blood jak by ktoś się pytał o skrót "TB". Nie mam pojęcia co to jest "2b" i "3b". Składam pisemną prośbę o nie pisanie seriali poprzez skróty. Nie dotyczy angielskiego skrótu "dawno, dawno temu".
Oj, ja jakoś tak już mam... i raczej będę zapominał. Pisząc 2b, miałem na myśli drugą część sezonu drugiego. Za niejasności przepraszam.
Aktorka ta ma inne zobowiązania, więc piszmy petycje o zakończenie emisji True Blood :D