PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40139
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Bardzo mi się podoba 4 sezon, choć wydawało mi się, że będzie lipa- Frozen i Snow Quenn jakoś
mi nie pasowały, ale wyszło spoko. I teraz moje pytanie skoro Snow Quenn rzuciła te zaklęcie
złamanego wzroku, czy nie zepsuje tym sezonu? Uważam, że jak mieszkańcy zwrócą się przeciwko
sobie, to wyjdzie z tego jakaś mamałyga. Co sądzicie na ten temat? I jak myślicie jaki będzie los
Killiana?

Pozdrawiam.! :)

ocenił(a) serial na 8
majanna

Ja uważam, że to może być bardzo ciekawy wątek. Do tego bardzo kanoniczny jeśli chodzi o opowieść o Królowej Śniegu.

A o Killiana się nie martwię. Czekam na to jak się to wszystko rozstrzygnie, ale wiem, że będzie dobrze.

ocenił(a) serial na 8
majanna

Trochę przesadzili z tym zaklęciem... nadal mam nadzieję, że jest jakiś bardziej konkretny cel w jego puszczaniu (Bo chyba nie chodzi o to, żeby każdy znienawidził Elsę i Anę i tylko 'trzy siostry' dzięki bransoletką miłości były w stanie oprzeć się temu zaklęciu)

W każdym razie mam dziwne wrażenie, że dostaniemy jakiś True Love Kiss czy coś i klątwa zniknie LUB SQ po prostu się nawróci bo Emma odzyska prawdziwe wspomnienia i przypomni sobie, że jednak miała przynajmniej namiastkę prawdziwej rodziny w przeszłości... w każdym bądź razie najbardziej mnie ciekawi czemu Ingrid nie wychowywała Emmy... wyglądało tak jakby na prawdę jej na niej zależało, ciekawe co się stało (np. Emmie wracają wspomnienia pod koniec odcinka 11, okazuje się, że pewna zła osoba w jakiś sposób oszukała Ingrid, rozłączyła ją z Emmą i wrzuciła do SB np. Cruella)