PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40074
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

7 sezon

ocenił(a) serial na 7

Zdecydowanie powinni zakonczyc serial na 6 sezonie, wszystko sie ladnie zamknelo i byloby to dobre zakonczenie serialu. To co jest w 7 sezonie mogliby co najwyzej zrealizowac jako spin-off z kilkoma starymi postaciami, nic dziwnego, ze ogladalnosc tak poleciala, ze musza zakonczyc serial.

keteek

7 sezon to jest spin-off. Głowna historia zakończyła się na 6 sezonie.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Oficjalnie to 7 sezon to reboot.

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

Z zalozenia reboot to osobny i nowy serial, ktory powstal w celu odswiezenia dawnego serialu. Sa te same historie i postacie z tym, ze grane przez innych aktorow. Nie zgadza sie.

ocenił(a) serial na 7
michu1945

Z zalozenia spin-off to osobny serial, o nowym tytule wiec sie nie zgadza.

keteek

Wiesz, że kiedyś był takie założenia, że Ziemię nosi 8 słoni, które soją na przemierzającym przez galaktykę gigantycznym żółwiu? Założenia się zmieniają, natomiast 7 sezon to jest spin-off. Głowna historia zakończyła się na 6 sezonie.

ocenił(a) serial na 7
michu1945

To nie jest spin-off. Poczytaj sobie co to spin-off.

keteek

Poczytałem już dawno temu i rozumiem to inaczej, niż Ty tego oczekujesz.

ocenił(a) serial na 1
michu1945

Jak można inaczej rozumieć, że czarne to czarne, a białe to białe? :D

Daroo_3

Tak jak kopernik rozumiał inaczej układ słoneczny w XVI wieku. Zdarza się.

ocenił(a) serial na 1
michu1945

Niezłe musisz mieć ego skoro porównujesz siebie do Kopernika. Albo po prostu jesteś głupi. Bardziej prawdopodobna opcja nr dwa :)

Daroo_3

Sęk w tym, że nie porównuje siebie do Kopernika, tylko odpowiadam na pytanie. Mnie mało obchodzi jak ty klasyfikujesz ludzi w swoim małym świecie.

ocenił(a) serial na 1
michu1945

Małym świecie? Cóż imho Ziemia jest całkiem spora. Nie znam większej zamieszkałej planety. Cóż, więc to jasne, ze Kopernik z ciebie żaden. Opcja nr 2 indeed!
P.S. Obchodzi cię to na tyle, że przeczytałeś i odpisałeś ;) W internetach jest to wystarczający symbol 'obchodzenia'.
EOT

Daroo_3

Sęk w tym, że nie porównuje siebie do Kopernika, tylko odpowiadam na pytanie. Mnie mało obchodzi jak ty klasyfikujesz ludzi w swoim małym świecie.

ocenił(a) serial na 8
keteek

Zgadzam się 7 sezon to była pomyłka

karolonka

Tylko dla Ciebie. Zakończyli serial na 6. sezonie. Czy ktoś was bił, poniżał i zmuszał do oglądania siódmej serii?

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Ja wiem że większość zwykle coś ocenia nie oglądając no cóż... Nie tylko dla mnie skoro oglądalność tak drastycznie spadła nie dziwię się historia Roszpunki była beznadziejna sam finał też najgorszy poziom poleciał na łeb na szyję takie sztuczne przeciąganie dla kasy

karolonka

Tylko dla Ciebie. Rozumiem.

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 7
michu1945

Skoro obejrzalam 6 sezonow to czemu nie ostatniego jakim jest 7? Nie lubie oceniac filmow/seriali nie majac pelnego obrazu. Wiele osob ocenia seriale po paru odcinkach, a potem sie dziwic, ze swietne seriale z wolnymi poczatkami maja gorsze oceny niz gnioty, ktore zaczely dobrze... Poza tym skoro ogladam serial to chyba logiczne, ze wole zobaczyc jak sie skonczy.

Mow sobie co chcesz ale w 7 sezonie WIELE rzeczy wyszlo zle. Tak wlasciwie jedyne co ratuje 7 sezon to zakonczenie i gra aktorska niektorych.

keteek

Ale ne jest pomyłką. W pierwszych sześciu sezonach WIELE rzeczy wyszło źle: idea zaczarowanych serc, niedopowiedzenia (co z czarnymi rycerzami Złęj królowej i gdzie byli podczas klątwy?) Nimue kontra "Czarna Wróżka" itp itd.