PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40026
5,8 4 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Czy nie uważacie, że aktorka grająca Ariel byłaby przepiękną Śnieżką?

Unibet_78

Syrjuli? Dwa takie same tematy?

michu1945

nie moja wina że pojawiło się SERWIS CHWILOWO NIEDOSTĘPNY a gdy zrobiłem odśwież pojawiły się duble. Gdybym mógł to bym to usunął :)

Unibet_78

Też mi się to pojawiło, nie tylko teraz, ale w przeszłości. Rozumiem i przepraszam.

michu1945

Spoko, nic się nie stało :)

Unibet_78

tak właśnie uważamy, zresztą byłaby nią prawie każda inna aktorka z tego serialu. tylko po co właściwie ten watek? :)

nicky11

A po co jest połowa wątków na forum filmweb? Żeby dyskutować.

Unibet_78

Nieee. Snow jest ładna i fajnie by było gdyby została w długich włosach :)

aga11999

te tak uważam!!! w długich włosach naprawdę jej ślicznie... albo chociaż te z 1 sezonu... były dłuższe niż teraz :D

Unibet_78

ja tak uważam! Joanna Garcia jest śliczna, o wiele wiele ładniejsza od Śnieżki.
Mam jeszcze swoje dwa typy które według mnie są rewelacyjne do roli Snow: Jenna Dewan-Tatum, Rachel Weisz

jacob_filmweb

Rachel Weisz jest w zbyt... zaawansowanym wieku do roli Snow. Ale masz rację - urodą zdecydowanie przebija Goodwin.
Ja obsadziłabym Odette Annable - jest młoda, ładna i dość dobrze gra.

Unibet_78

Nie, nie, nie! Snow jest świetna i z jakąkolwiek inną aktorką to nie byłoby już to samo. To moja druga ulubiona bohaterka tego serialu.

Maggie4455

Racja ;)

A Joanna Garcia bez papierowej torby na twarzy absolutnie nigdzie nie powinna się pokazywać nikomu na oczy. Graną przez nią postać w serialu to już dawno powinni byli uśmiercić.
Mam nadzieję, że więcej już jej nie zobaczę w OUAT. Ariel to porażka, totalnie irytująca porażka!

Derisor

Niezgodę się.

michu1945

Nie musisz ;)
W końcu to moje zdanie.

Derisor

Wiem.

http://www.troll.me/images/cookie-monnnnsssterrrrr/i-love-you-more-than-cookies. jpg

Unibet_78

Nie ma opcji, mnie 'nasza' śnieżka nie wkurzała przez całe 15 odcinków 1 sezonu. Przy tak nachalnych retrospekcjach jakie się pojawiły, i mieszaniu wątkiem Charming-Snow jak w serialach typu Zbuntowany Anioł czy Moda na Sukces (Dobrze, że Abigail nie udawała ciąży) to Snow poradziła sobie wyśmienicie! Popatrz teraz na Garcię - Ariel jest z nami ile? 4 odcinki? A już reakcji alergicznej się dostaje na jej widok, i tej jej całe nielogiczne love story.